Ny italiener i København: Her får du pasta til frokost og aften fra kun 115 kr.

thumb image
Foto: OTTETTO - ny italiensk darling i København

København har fået en ny italiener på smukke Vestamager. Navnet er OTTETTO, og her kan du  spise cremet stracciatella, friteret arancini, pasta, risotto og mange andre italienske lækkerier til små priser.

Det er nok de færreste, der ikke har italiensk mad blandt deres top tre af køkkentyper. Derfor var det også en fornøjelse at besøge den nyåbnede OTTETTO, som byder på det bedste fra støvlelandet.

Makkerparret bag, både privat og i restauranten, er Timo Hoffmann og Michelle Celik. Sammen har de drevet Brasseriet 8Tallet i 12 år, siden Bjarke Ingels’ berømte 8-talsbyggeri stod færdigt. Parret er derfor velkendte ansigter i lokalområdet og erfarne restauratører.

Det er derfor også med spænding i maven, at de har besluttet sig for at forvandle det tidligere franske brasserie til et italiensk madmekka. Sammen ønsker de at bringe den autentiske italienske smag til København og dele den med både lokale beboere og besøgende.

Italiensk til frokost og aften

Konceptet hos OTTETTO er simpelt: Velsmag og uden for mange dikkedarer. Ingen strittende lillefingre, bare ægte italiensk hygge. “The more, the merrier” gælder her, med family-style serveringer og velkomst som hos en ægte italiensk familie.

Vi ønsker at gøre plads til alle, både par og familier, og den travle gæst, der svinger forbi kort til frokost, inden sit næste møde”.

Timo Hoffmann, bestyrer af OTTETTO

For parret har det været vigtigt, at skabe et spisested, hvor gæsterne ikke blot kan svinge forbi om aftenen, men også i hverdagene fra kl. 11 og stille sin frokostsult.

Der er få italienske spisesteder, der har åbent til frokost. Og med gæster, der i høj grad enten arbejder hjemmefra eller har frokostaftaler, så ønsker vi at være det oplagte pitstop”.

Michelle Cellik, medejer af OTTETTO

Derfor har det også været vigtigt, at gøre priserne og menukortet så appetitvækkende som muligt. Det betyder, at man har strømlinet konceptet, og hvor kvalitet og smage stadig appellerer bredt.

Menukortet rummer det bedste fra Italien bestående af gode, udvalgte råvarer, der gør, at vi kan holde priserne på et yderst rimeligt niveau. Det betyder også at gæsterne ikke skal tage tilløb til at lægge vejen forbi“.

Michelle Cellik

Her skiller OTTETTO sig særligt ud fra mængden af andre spisesteder grundet de lave priser, og hvor retter og dets størrelser kan kombineres, ligesom man lyster.

Frisklavet pasta fra kun 115 kr.

Menukortet hos OTTETTO er nemt at finde rundt i – og priserne små.

Her kan gæsterne vælge småretter i form af antipasti helt ned til 24 kr. eller spise fritteret arancini med karljohanmayo for blot 48 kr. Her fik vi selv smagt på den cremede stracciatella med syltet tomat og sødlig balsamico til kun 83 kr. Ren umami.

Der kan  også vælges blandt velsmagende klassikere i form af pasta med langtidssimret okseragout og masser af parmesan, gnocchi med brunet smår og mør bavette  med ovnbagt tomat. Priserne starter helt nede fra 115 kr. for den klassiske pasta agolio e olio – pasta med persille, hvidløg, olivenolie og parmesan.    

Gæsterne kan også tage hele turen rundt ved at dykke ned i OTTETTOs 6-retters menu til kun 388 kr. Og supplere med fire glas vin for blot 298 kr.

Vinkortet byder på krydrede, afstemte italienske vine og skønne cocktails – for ej forglemme deres spritz bestående af lemoncello for 95 kr.

Se det fulde menukort her

You may also like...