3 steps: Sådan hjælper du restauranterne

thumb image

Stigende smittetal i hele landet fik statsministeren til talerstolen igen i fredags med nye restriktioner. Nogle af dem er, at barer og restauranter skal lukke kl. 22, og alle gæster skal bære mundbind, når de ikke sidder ned. Begge tiltag går hårdt ud over restaurationsbranchen, som i forvejen kæmper for at holde skindet på næsen.

MEN det er ikke for sent at støtte op om landets mange dejlige spisesteder, og I kan sagtens stadig nyde en aften ude, om end den bliver anderledes end normalt. Følg de tre enkle steps og kom corona-sikkert igennem dit restaurantbesøg.


Book her og støt restauranterne ➤

Step 1: Kom tidligt

Et velkendt ordsprog lyder: “Tiden flyver, når man er i godt selskab.” Og når hyggen er på sit højeste, kan man hurtigt glemme tiden. Husk den nu, for klokken 22 sharp skal stedet lukke og sidste gæst være sendt godt af sted.
Kom tidligt på aftenen – så holder den længere, og du kan stadig nå den sidste bus hjem.

Step 2: Husk mundbind i tasken!

Ja, vi skal lige vænne os til maskeringen, men det blå filter behøver ikke fylde mere end højst nødvendigt. Hvor ofte står du op, når du er ude at spise? Tag mundbindet på, inden I går ind, og så snart personalet har vist jer hen til jeres bord, kan det igen tages af.

Se ikke mundbindet som en forhindring, men som en mulighed for stadig at kunne nyde tilværelsens goder, mens du føler dig tryg.

Step 3: Hyg jer, nyd maden, tal frit

Fra nu af handler det kun om at nyde maden og det gode selskab. Og da der stadig er god afstand til nabobordet, kan I roligt lade samtalen flyde frit (uden hveken beskyttelses- eller censureringsfilter).

Små justeringer gør stor forskel

Ja, så enkelt er det. Små justeringer i jeres rutiner gør en stor forskel for de restauranter, som glæder sig til at byde jer velkommen med maskerede smil og masser af sprit ved hånden. Og i efterårsferiens madfestival DinnerDays har de gjort ekstra meget ud af det med en 3-retters menu til 210 kr. + gebyr.

Ved at købe billetter til DinnerDays kan I se frem til skønne madoplevelser. Samtidig er I med til at støtte op om restauranterne i en coronatid.


Book her og støt restauranterne ➤

You may also like...