Nu åbner restauranten på toppen af Nordhavn

thumb image

Fra den 15. nov kan du opleve restaurant SILO der, på trods af sin eksklusive beliggenhed i Nordhavn, vil være et sted for alle. 

SILO-bygningen i Nordhavn er for længst blevet hyldet, hædret og har tilmed tiltrukket sig international opmærksomhed. Nu står en restaurant klar til at åbne dørene på toppen af den bemærkelsesværdige bygning.

Det er restauratøren Michael Rønnebæk-Rørth – manden bag bornholmerperlen Koefoed – som har forvandlet glassalen på toppen til et sted, hvor kommende gæster har udsigt til noget usædvanligt i mere end én forstand.

Ikke fordi der laves vilde, futuristiske eksperimenter med det kulinariske, som arkitekturen måske inviterer til. Men fordi der netop ikke gør.

Et sted for alle

For Michael Rønnebæk-Rørth har det været vigtigt at skabe et sted, som er til for alle – uden alt for store armbevægelser.  Og det betyder bl.a., at priserne vil være i den overkommelige ende:

”Vi vil lave et sted, hvor maden er som lokalet, udsigten og lyset. Et sted der er basalt, hvor alt er godt og glasklart som lokalet. Vi gider ikke, at det er forbeholdt elite – alle skal kunne nyde dette fænomenale sted,” forklarer han.

På menukortet vil du finde en række à la carte retter, og herudover vil der være en 4-retters menu for 425 kr.

I køkkenet står både Denny Vangsted og Morten Falk. Og kaster man et blik på vinkortet, så sætter Michael Rønnebæk-Rørth penge, eller måske snarere manglende profit, bag sine ord. For priserne overrasker til den behaglige side.


Book bord på SILO ➤

Adresse: Helsinkigade 29, 17 etage, 2150 Nordhavn

Forsidefoto: News Øresund – Jenny Andersson

Foto: Udsigten fra SILO

You may also like...