Disse jyske restauranter hitter hos gæsterne lige nu

thumb image

I oktober måned har over 20.000 gæster bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com – Tabu og Bind scorer topkarakterer i det jyske. 

Den jyske gastroscene bugner af fantastiske spisesteder, og nogle gange kan det være nyttigt med gode anbefalinger fra andre gæster.

Det får du her med en liste over de 10 jyske restauranter, som har fået mest positive gæsteanmeldelser i oktober måned. Listen er baseret på intet mindre end 21.887  gæsteanmeldelser.

Helt i top med de bedste anmeldelser finder man aalborgensiske Restaurant Tabu, der for nyligt også kunne løbe med titlen som Årets Gennembrud i Den Danske Spiseguide. Herudover er også Sønderjylland vel repræsenteret med Restaurant Bind og Huset Blom på henholdsvis 2. og 3. pladsen. Som topscoreren i Aarhus finder man den populære Michelin-restaurant, Domestic.

Årets gennembrud

Om Restaurant Tabu skriver de begejstrede gæster blandt andet:

“Meget venlig og usnobbet modtagelse og servering af hele menuen, der var velsmagende ud over alle grænser. Alle retter blev serveret med passende mellemrum og med vine, der bare spillede og harmonerede med de respektive små og delikate retter,” – Ingrid

“En fantastisk oplevelse, hvor alt bare var helt perfekt – en ren smagsfest i dejlige omgivelser med et totalt serviceminded og professionelt team, som sørgede for servering, præsentation af maden og vinen, og at vi hele tiden havde det godt,” – Eva

“Rigtig dejlig oplevelse, som vi vil snakke om længe. Søde tjenere og dejligt at kokkene kom med maden. Rigtig mange gode smagsoplevelser,” – Lene

“Verdensklasse menu med mange gode ideer. Der var ikke én ret, som vi ikke fandt super god,” – Peter

Top 10 i Jylland i oktober 2017

 1. Tabu, Aalborg
 2. Restaurant Bind, Kruså
 3. Huset Blom, Sønderborg
 4. Domestic, Aarhus C
 5. Mortens Kro, Aalborg
 6. Kähler Villa Dining, Risskov
 7. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
 8. Restaurant JØRN, Aalborg
 9. Restaurant Rusk, Aalborg
 10. Gastromé, Aarhus C

Top 10 i Østjylland i oktober 2017

 1. Domestic, Aarhus C 
 2. Kähler Villa Dining, Risskov 
 3. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
 4. Gastromé, Aarhus C 
 5. Fru Møllers Restaurant, Odder
 6. Nordisk Spisehus, Aarhus C 
 7. Bådcafé, Aarhus C 
 8. Basso, Aarhus C 
 9. Restaurant Castenskiold, Aarhus C 
 10. Café Casablanca, Aarhus C

Om gæsteanmeldelserne

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for oktober 2017 er baseret på 21.887 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...