Åbning: B-spis skal få Næstved på det kulinariske landkort

thumb image

Til marts åbner Brian Jensen fra Babette B-spis i Næstved. Målet er at sætte Næstved på det kulinariske landkort.

I begyndelsen af marts bliver Næstved centrum en gastronomisk oplevelse rigere, når Restaurant B-Spis slår dørene op på Sct Peders Kirkeplads nær Axeltorv og med udsigt til Kirken.

Næstveds nye samlingssted byder på både restaurant, vinbar, catering, mad ud af huset, mødelokaler og mulighed for private dining. Med andre ord bliver det et sted for alle, som sætter pris på god gastronomi og ikke mindst gode oplevelser.

Årets Kok i køkkenet

Måletsætningen med restauranten er klar. Restauranten skal få Næstved på det gastronomiske landkort.

Og der er god grobund for, at den nye restaurant kan blive en succes. Det er nemlig ikke hvem som helst, der står klar bag gryder og på gulvet i den nye restaurant.

Det er Brian Jensen der åbner B-spis. Han har mere end 20 års erfaring som tjener på Restaurant Babette, og står nu klar til at forkæle sine gæster på på sin helt egen restaurant.

Køkkenchefen på stedet er det gastronomiske talent Kristoffer Ringsing, der netop har vundet titlen som Årets Kok 2019.

Lokalt, skov og strand på menuen

Menukortet på restauranten følger sæsonens råvarer, der handles mest muligt lokalt, og man runder gerne omegnens skove og strande efter de bedste råvarer.

PÅ B-spis hyldes det gode måltid, hvor smag, kvalitet og servering går op i en højere enhed. Det er ærlig mad uden for meget pincet, og der er kærlighed til hver enkelt ret og servering, lyder det fra restauranten selv.

B-spis byder på frokost og aftenmenuer med både a la carte og sammensatte menuer. Valget kommer til at stå på alt fra en enkelt ret på kortet til en 6-retters gourmet-oplevelse med topvine og mulighed for tilkøb af både trøffel, kaviar og hvad hjertet ellers begærer.

250 vine på kortet

I glasset kan der nydes både de små og de store vine. Vinkortet rummer altid i omtrent 250 forskellige vine, så der er lidt for enhver smag og pengepung.

Hvor: Sct. Peders Kirkeplads 9. st., 4700 Næstved 
Hvornår: 5. marts 2019


Book bord på B-spis ➤

You may also like...