Toprestauranter kæmper om at blive “Bedst på Fyn”

thumb image

Otte toprestauranter i det fynske land dyster i disse måneder om titlen som Fyns bedste restaurant i den nye konkurrence “Bedst på Fyn”. 

Hvilken restaurant på Fyn er den bedste? Det dyster otte fynske restauranter om netop nu, hvor konkurrencen “Bedst på Fyn” løber ad stablen for allerførste gang.

Det er Bent Christensen, som udgiver Den Danske Spiseguide, der er idémanden bag konkurrencen, der har kørt på Sjælland i de sidste par år. Men nu får de fynske restauranter også chancen for at vise, hvad de kan.

Vind eller forsvind

Konceptet er enkelt. To restauranter duellerer mod hinanden, i en klassisk vind eller forsvind-konkurrence, om at sammensætte den bedste fire-retters menu.

Et dommerpanel vurderer, hvem der har lavet den bedste menu ud fra det visuelle udtryk, smag, kreativitet, service og vin-mad-match.

Vinderen går videre til næste runde og taberen ryger ud af konkurrencen. Sådan fortsætter det indtil kun to restauranter står tilbage i finalen.

Nyborg slog Odense

Senest var Hesselet i Nyborg og The Balcony i Odense i kamp, og her løb Hesselet med sejren på hjemmebane.

Den 21. februar går det løs igen, når odenseanske Restaurant HOS får besøg af Nyborg Destilleri.

Du kan være med, når det går løs d. 21. februar på Restaurant HOS. Køb din billet lige her.

28. februar skal Pasfall en tur til Middelfart og dyste mod Kongebrogården. 3. marts får Under Lindetræet i Odense besøg af Fænøsund fra Middelfart.

Finalen afholdes i april eller maj på en neutral restaurant.


You may also like...