Blokhus Fiskerestaurant: Hav møder land i Vesterhavets køkken

thumb image

Olav Bergsøe Pedersen har overtaget forpagtningen af Blokhus Fiskerestaurant. Sammen med datteren er han klar til at byde gæsterne på havets frugter og det bedste fra land.

En ny mand står nu bag roret på Blokhus Fiskerestaurant i Blokhus, der slog dørene op for sæsonen d. 23. marts. Navnet er Olav Bergsøe Pedersen, og han har blandt andet erfaring som køkkenchef fra Curacao i Caribien og USA.

Derudover har han stor erfaring fra de syv verdenshave fra sin tid på American Hawaiian Cruiseline og Fred. Olsen Cruiseline Worldwide, der har givet ham en stor forståelse og viden om havets frugter, der danner rammen om restauranten i idylliske Blokhus.

Fra hav og fra land

På Blokhus Fiskerestaurant kan du gå ombord i Seafood and Roast Bu­ffeten, der byder på årstidens fisk og skaldyr frisk fra Hirtshals fiskeauktion samt forskellige former for roast.

I a la’ carte kortet frister Husets fish and chips med tatarsauce, Luksus stjerneskud eller dagens fangst.  Udover at byde på havets friske herligheder tilbydes også irsk Hereford. Så der er rig mulighed for at dykke ned i smagfulde retter med både skaldyr og steaks, sammensat med sæsonens bedste råvarer.

Datter med ombord

Olav står ikke alene i bag gryderne i køkkenet. Ved sin side har han sin datter, Bo, som han har fået med ombord.

”Jeg har hentet min datter, Bo, hjem fra New York, hvor hun de sidste år har arbejdet med konceptet ”Fra Jord til Bord”. Sammen sørger vi for, at der arbejdes kreativt og lokalt med vores sammensætning af menuer. Vi byder Jer velkommen til Vesterhavets ærlige køkken”, lyder det fra Olav Bergsøe Pedersen.

Hvor: Klitgaardsvej 2 , Strandvejen,9492 Blokhus
Hvornår: 23. marts 2018


Book bord på Blokhus Fiskerestaurant ➤

You may also like...