Succesrig Madbar har fundet kærligheden i Agger

thumb image

Den populære Hanstholm Madbar har kastet kærligheden på Agger, hvor de åbner deres nye madbar Agger Darling

Hanstholm Madbar er blevet forelsket. Sådan lyder det fra den populære madbar om deres nyfundne kærlighed, spisestedet Agger Darling i Agger – der ligesom Hanstholm Madbar bliver en madbar. De holder Åbnings Kalas fredag d. 6. april og den 7. april køres menukortet af for første gang.

Mai Manaa, Morten Manaa og Louise Møller, der står bag Hanstholm Madbar og nu også Agger Darling, kalder det en kærlighedshistorie, som de ikke kunne lade være med at forfølge. De har ellers nok at se til, da de netop har åbnet for 3. sæson for Hanstholm Madbar, der siden åbningen for to år siden, har været en stor succes.

Kunne ikke lade være

Selv om de selv mener, at timingen måske ikke er den bedste, så kunne de bare ikke lade være, da de forelskede sig i byen Agger.

”Hvad gør man, når man bliver ramt i hjertekulen?. For det er, hvad Agger gør. En utrolig fin lille by med så mange finesser og historie. Så elegant, altid badet i solskin, og har nem adgang til hav, fjord, salt, fersk, skov og en udsigt, som man forsvinder hen i..,” skriver ejerne på deres hjemmeside, hvor man også kan læse hele kærlighedhistorien.

Dirty Dancing og ananasdrinks

Spisestedet kommer til at ligge i Agger Havn Feriecenter, hvor Mai Manaa, Morten Manaa og Louise Møller har overtaget driften af restauranten. Og håbet er, at stedet kommer til at emme af god feriestemning.

”Vores mål med Agger Darling er at ramme den feeling af feriecenter fra de glade 60’er fra før verden gik af lave. Grace Kelly i korte shorts, Dirty Dancing filmen, ananasdrinks med sugerør, et sted hvor der er plads til alle til at være og slå mave”, lyder det fra spisestedet.


Book bord på Agger Darling ➤

You may also like...