Brunchrestaurant ved Amager Strand udvider med vin – og tapasbar

thumb image

Jurfood ved Amager Strand, der indtil nu har forkælet gæster med brunch og frokost åbner nu op om aftenen med ny vin – og tapasbar. 

Nu kan du nyde lækre tapasbrætter med pølse, ost og vin importeret fra hele kloden på Jurfood. Den lille, intime restaurant, der hidtil har serveret brunch og frokost til sine gæster, har nu også vin og tapas på menuen, når mørket sænker sig over Amager.

New York møder Amager

Der er skruet helt op for new yorkerstilen i den lille, intime restaurant med rå røde murstensvægge bagved baren, der er lavet af massive, mørke træplader.

I loftet hænger løshængende glødepærer og marrokansk inspirerede metallamper, der kaster et varmt lys over de industrielle møbler og de rå gulve.

På væggene hænger trækasser fyldt op med grønne planter, syltede grøntsager på glas, the og kaffe.

Foto: Jurfood

Spis dig mæt i tapas

I disse hyggelige og charmerende omgivelser kan du nu nyde et tapasbræt med brød med trøffelcreme, aioli og dijon sennep, grillede artiskokker og oliven.

Smag på oste med bærkompot, marcipanchips, rød perbersalsa og charcuteri med cornichoner og røget barbacue sauce.

Har du bare lyst til et godt glas vin med vennerne er der også mulighed for blot at bestille enkelte tapas snacks, som du kan nippe af.

Vin fra hele kloden

På Jurfood er vinkortet stort og bredt, og der er noget for enhver smag og pengepung.

Vine fra hele kloden er repræsenteret her, så om du er til klassiske europæiske vine, som Fransk eller Italiensk eller mere til Argentinske og Newzealandske druer, så skulle der være rig mulighed for at finde et glas for dig her.

Hvor: Øresundsvej 150D, 2300 København S


Book bord på Jurfood ➤

 

 

You may also like...