Populær burgerrestaurant udvider med weekendbrunch

thumb image

En godmorgenburger, tak! Hos Cock’s & Cows I Ravnsborggade har de udvidet med weekendbrunch, så du hver lørdag og søndag kan nyde maden på den populære burger-kæde lige fra morgenstunden.

Er du vild med Cock’s & Cows er du nok vild med nyheden om, at Cock’s & Cows nu udvider forretningen med weekendbrunch i restauranten på Ravnsborggade.

“build a brunch based on your night before”

Hver lørdag og søndag kan du nu mellem 10.00 og 14.00 få serveret klassiske morgenanretninger som eggs Benedict, pølser og pandekager, ligesom du også kan prøve den mere utraditionelle good morning burger.

Sloganet fra Cock’s & Cows lyder “build a brunch based on your night before” – Så om du er frisk som en havørn, eller du  har brug for lidt ekstra støtte dagen derpå, så har Cock’s & Cows det, du har brug for.

Foto: Cock’s & Cows

Noget for enhver smag

Mulighederne nemlig er mange.

Du kan vælge en af klassikkerne fra menuen eller selv sammensætte en brunch lige efter dit humør – om det skal være den mere sunde af slagsen som toast med avocado og porcheret æg, eller den lidt mere snaskede med burger og fries. Der er med andre ord noget for enhver smag. 

Skyl ned med Cava og Bloody Mary

Drikkekortet byder både alt fra Cava til økologisk juice og milkshakes, ligesom du også kan vælge at skylle din brunch ned med morgencocktailen over dem alle, Bloody Mary.

Hvor: Ravnsborggade 14, 2200 København N

Hvornår: 3. november 2018

Skal du prøve Cock’s & Cows nye tiltag? Så kan du booke dit bord lige her:

Book Bord på Cock's & Cows Ravnsborggade ➤

You may also like...