Castenskiold ansætter ny stjernekok

thumb image

Med et fornyet fokus på gæsternes oplevelse har Castenskiold i Aarhus i den seneste tid høstet roser fra både anmeldere og gæsterne. Nu skal ændringer i køkkenet sikre, at restauranten når nye højder.

I sidste uge kunne Castenskiold Mad- & Natklub i Aarhus høste fem stjerner af Børsens anmelder Ole Troelsø, og i kølvandet derpå kunne DinnerBooking berette, at Castenskiold er den restaurant i hele Østjylland, som har fået de bedste gæsteanmeldelser i den forløbne måned. Det er vist ingen hemmelighed, at Castenskiold gør det godt i disse dage. Og det skyldes ifølge direktøren, Anders Snede, at de over en længere periode har fået fokus på, hvilken oplevelse gæsterne skal have, når de besøger restauranten:

“Vi har i løbet af det seneste år haft stor fokus på at give gæsten “mere end hvad der forventes” på mad, stemning, service, indretning, cocktails og pris,” fortæller han og tilføjer:

“Vores tjenerstab består af faglærte og professionelle tjenere og sommelier. Det er deres fineste opgave at videreformidle og præsentere maden, så gæsten forstår det, og får den fulde oplevelse.”

Ændringer i køkkenet

Det nyeste tiltag hos Castenskiold er, at de har forfremmet souschefen Mia Christensen til køkkenchef og har inddraget den populære Torsten Schmidt fra Ruths Hotel til køkkenteamet:

“Mia Christiansen har sammen med den tidligere køkkenchef, Christoffer Norton, sat det høje niveau i køkkenet. Vores gæsters gode oplevelse samt de fine omtaler og anbefalinger i bl.a. Michelin, White guide, Aarhus Update, Børsen, Feinschmeckeren mm. har hun sammen med resten af holdet stor andel i – derfor så vi det som værende naturligt at hun overtager den stilling.”

Ambitionen er, at Torsten Schmidt vil have en legende tilgang til køkkenet og i samarbejde med Mia Christensen være med til at udvikle Castenskiolds helt egen smag.

“Vi skal bruge Thorstens kompentencer til at smagsudvikle og finde smage samt råvarer, som vi ikke har smagt eller set endnu. Ordet smagsbank vil nok være mere passende. Derudover vil vi også gøre meget ud af at sammenbringe vores cocktails med den gode smagsoplevelse maden giver. Thorsten er rigtig dygtig til molekylær cocktails, og sammen med de spændende smagsnuancer i maden, giver det en helt speciel oplevelse,” fortæller Anders Snede.

De fem bedst ratede restauranter i Østjylland:

  1. Castenskiold Mad & Natklub, Aarhus C
  2. Frederiksgade 42, Aarhus C
  3. Frøken Koch, Aarhus C
  4. Fru Møllers Restaurant, Odder
  5. Kähler Villa Dining, Risskov

You may also like...