DADA - nyt mellemøstligt mekka åbner på Skt. Petri - DinnerBooking Blog
thumb image

DADA – nyt mellemøstligt mekka åbner på Skt. Petri

Kom indenfor til Skt. Petris version af Tusind og en nats eventyr, på deres nye mellemøstlige madmekka DADA, der hylder det arabiske køkken. Åbningsfesten begynder d. 2. maj og fortsætter hele weekenden

Fyld dig med sprøde falafler, baba ganoush, flammegrillet kød, farverige salater med grillet fladbrød og en verden af mezze og dyppelser, som du deler med dine bedste venner og familie, når DADA slår dørene op på Skt. Petri for første gang torsdag d. 2. maj.

En hyldest til det arabiske køkken

Som du måske allerede har gættet, så er lokalerne i Krystalgade forvandlet til et mellemøstligt mekka. Her hyldes de arabiske køkkendyder med et væld af farver, dufte og smagsnuancer taget ud af middelhavsregionen. DADA er med andre ord Københavns nye mekka, når det kommer til social dining, vin og cocktails.

Du vælger selv, om du vil gå på opdagelse i menukortet på egen hånd, eller du vil lade DADAs kokke sammensætte en 10-retters menu – en rundrejse som serveres “family style” og inklusiv drikkevarer til 525 kr.

Kom med til åbningsfest

Fra i dag og hele weekenden fejrer DADA åbningen med åbningsfest torsdag d. 2. maj og åbningstilbud i weekenden.

I morgen aften, torsdag d. 2. maj, kan du komme med til åbningsfest fra 17-21, hvor der serveres snacks, cocktails og øl. Læs mere på deres Facebook-begivenhed her.

Hele weekenden fejres der videre med et åbningstilbud, hvor du kan prøve deres 10-retters delemenu inklusiv drikkevarer for 450 kr. per person. Book dit bord lige her.

Hvor: Krystalgade 24, 1172 København K
Hvornår: 2. maj 2019


Book bord på DADA ➤

Flere restaurant nyheder...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *