Ejere af Michelin-restaurant rykker ind på Hotel Royal

thumb image

Michelin restauranten Gastromé har fået en lillesøster. Ejerne bag er rykket ind på Hotel Royal, hvor de har åbnet Restaurant Atrium 1. maj.

Det ikoniske Aarhus-hotel på Store Torv har sat en ny kurs mod fremtiden. I marts måned tog ejer-familien, Richard Pedersen, driften af det mere 170 år gamle hotel ’hjem’ efter 8 års forpagtning. De rejser sig nu med ny hotelmanager, flere værelser og en nye restaurant.

For at tilbyde noget godt til ganen og give hotellet et kvalitetløft, har de allieret sig med Søren Jakobsen og William Jørgensen, som er ejerne af Michelin-restauranten Gastromé, der er nabo til Hotel Royal.

De to kokke har overtaget restauranten på Hotel Royal 1. maj.

Fransk på højt niveau

På Restaurant Atrium, som er navnet på den nye restaurant, er målet at skabe en sammenhængende oplevelse for gæsterne på hotellet, som indebærer både overnatning i smukke rammer og en gastronomisk oplevelse, som kan matche det.

”Vi er klar til at være med til at løfte kvaliteten af Hotel Royal. Vi kommer til at lave et brasserie på højt niveau inspireret af vores koncept på Gastromé. På kortet vil vi have klassikere med inspiration i vores opdragelse i det franske køkken og med lidt afstikkere til det nordiske. Vi vil forsøge at ramme det klassiske, men også lade de udenlandske gæster mærke, at de er i Danmark,” fortæller Søren Jakobsen ejer af Restaurant Gastromé og Restaurant Atrium. 

Den nye restaurant vil også tage imod selskaber lige fra bryllupper, runde fødselsdage til businessmøder.

Skal tiltrække lokale og turister

Målet med opgraderingen af hotellet er at gøre Hotel Royal mere tilgængeligt for aarhusianerne og turister.

Med en restaurant på højt niveau, et historisk hotel og et casino i smukke lokaler, så har Hotel Royal en treenighed, som skal tiltrække gæster fra hele verden til verdens mindste storby, lyder det fra hotellet.

”Hotel Royal er på alle måder aarhusianernes hotel lige midt i Aarhus’ hjerte, så vi vil gerne have at endnu flere aarhusianere besøger os. Gastromé-drengene har bevist, at de kan holde et højt niveau i længere tid, og derfor var de interessante for os at lave et samarbejde med. Vi tror på, at Restaurant Atrium kan give vores gæster det de ønsker af og være med til at trække folk ind til en god oplevelse med deres koncept, hvor der bliver mulighed for at blive bespist fra kl. 7.00 om morgenen til 22.00 aften, hvorefter der vil være cocktailbar,” forklarer Lilian Lenbroch, hotelmaneger Hotel Royal.  

Hvor: Store Torv 4, 8000 Aarhus C
Hvornår: d. 1. maj 2019


Book bord på Atrium ➤

You may also like...