Den Lille Kro genåbner på lørdag

thumb image

Den populære Lille Kro i Aarhus er tilbage med ny og ambitiøs ejer bag roret

I fire år har Den Lille Kro været fast inventar i Aarhus’ byliv og et populært besøgssted, når man var i humør til klassisk dansk mad. Derfor kom det også som en ærgrelse for mange, da den tidligere ejer Daniel Busch Hansen, måtte lukke stedet som følge af konkurs.

Men nu er der godt nyt til de madglade århusianere: På lørdag den 20. Februar, slår Den Lille Kro dørene op igen, med den nye ejer, Martin Schultz.

Den Lille Kro, er blevet købt af familien Schultz, som også har restaurant Martino på Marselisborg lystbådehavn. Kroen vil blive drevet af Martin  Schultz, som en ¨rigtig¨ lille familie kro, hvor hygge, værtskab og nostalgi vil være i fokus.

LÆS OGSÅ: Vind Bartenderens Grundbog

Planen er at videreføre den klassiske danske linje:

”Det bliver helt klassisk dansk, vi kommer til at gå tilbage til de helt gamle danske opskrifter, og alting bliver lavet fra bunden,” fortæller Martin Schultz, der ser frem til at tage udfordringen op:

”Dansk mad er noget, som alle har en holdning til, og da der findes 5 millioner forskellige holdninger i Danmark til, hvordan en brun sovs skal laves, handler det om perfektion. Det er svært at lave klassisk dansk mad, der smager godt og ser pænt ud, men mest af alt, er det en sjov udfordring, som jeg gerne vil tage op.”

Nye rammer

Om end madstilen bliver den samme, som man kender fra tidligere, sker der dog også lidt nyt med genåbningen på lørdag:

”Kroen trængte til en overhaling, og derfor har vi lavet en større renovering af lokalerne, så det forhåbentligt skaber endnu bedre rammer for en hyggelig aften. Men folk var jo rigtig glade for Den Lille Kro, og derfor vil vi gerne fortsætte stedet i samme stil – som et hyggeligt og uformelt spisested med god dansk mad,” fortæller Martin Schultz.

Martin Schultz vil drive den århusianske kro sammen med sin kæreste Anja. De to mente begge, at en overtagelse af Den Lille Kro var en for god chance at lade passere:

”Vi har altid godt kunne tænke os et dansk spisested, så da chancen bød sig, var vi bare nødt til at slå til. På den måde var det ret tilfældigt, at det lige skulle være nu,” fortæller Martin Schultz.


Book bord på Den Lille Kro ➤

Se menukort

DenlillekroOm Martin Skaffe Schultz:

  • Udlært på Malling og Schmidt
  • Dansk og Nordisk mester for kokkelever i 2011
  • Aktiv på det Danske junior landshold for kokke fra 2010-2012
  • Vandt som kokkeelev i 2012 OL-guld i Olympic Culinary Games, som er OL for de bedste kokke
  • Repræsenteret Danmark i Nordic challenge Junior 2013.

You may also like...