Dennis Knudsen åbner restaurant: Den skal vise modsætningerne i mit liv

thumb image

Fredag den 7. august slog restauranten KONTRAST by Dennis Knudsen dørene op for første gang, og målet er at sætte fokus på modsætninger.

Dennis Knudsen har gjort en imponerende karriere som frisør og make-up artist. Nu kaster han sig over restaurantverdenen og åbner en restaurant. Restauranten hedder KONTRAST by Dennis Knudsen og kommer til at ligge ved Rådhuspladsen i København.

Og ifølge Dennis Knudsen er målet med restauranten at give gæsterne et indblik i hans liv:

”Folk kommer til at få en lille bid af mig og det liv, jeg repræsenterer. Et liv med op- og nedture, et liv der er fantastisk og på randen af selvmord. Det kommer til at vise kontrasterne i mig: Den ene dag vil jeg have chokolademadder og den anden dag vil jeg have østers og kaviar,” fortæller han og tilføjer, at man kommer til at finde begge dele på menukortet:

”Det skal være et sted for alle, og derfor finder man både den dyre og billige champagne og bøf bearnaise og kaviar og østers.”

Vinder af Masterchef

Dennis Knudsen blev i 2013 vinder af Masterchef på TV3, og derfor er den nye karriere ikke helt ukendt for ham. Alligevel er den succesrige frisør spændt på den store åbningsdag:

”Jeg er meget spændt på det, og det kan jo gå to veje: Enten bliver det fantastisk, eller også bliver det det værste lort, men jeg tror på, at det bliver godt,” fortæller han.

KONTRAST åbnede officielt den 7. august.

Book bord på KONTRAST.

Læs mere på restauranten hjemmeside.

You may also like...