Her er restauranten, der serverer 60 tons stegt flæsk på fem måneder

thumb image

Hos Den Hvide Hest på Bakken – der i år kan fejre 20 års jubilæum – er stegt flæsk en eftertragtet vare, og restauranten har i år nået en ny rekord på hele 60 tons serveret stegt flæsk.

På Bakken i Dyrehaven er der spækket med traditioner, hvad enten man ser på de gamle forlystelser, de mange spisesteder eller den årlige cirkusrevy. En af de traditionsbundne steder er Restaurant Den Hvide Hest, der i år kan fejre 20 års jubilæum. Og noget tyder på, at et besøg på Den Hvide Hest og en lækker portion stegt flæsk med persillesauce er en tradition, som gæsterne i stigende grad tilslutter sig.

Hvert år sælger stedet en stigende mængde stegt flæsk, og restauranten rammer i år en ny rekord på hele 60 tons. Restaurantchefen David Davidsen glæder sig over udviklingen – selvom det nu ikke har været et mål for restauranten:

”Når et hus som vores står tomt længere tid end åbningssæsonen, sker der hvert år nogle naturlige og nødvendige forbedringer, som er med til at forbedre forholdene for vores gæster. For mange er det en årlig tilbagevendende oplevelse at komme og se, hvad vi nu har fundet på, ” fortæller han.

Mange selskaber

Derudover forklarer han restaurantens popularitet med det store antal selskaber, der besøger stedet:

“Der er mange virksomheder og store selskaber, der kommer igen år efter år som en fast tradition, og derfor prøver vi hele tiden at skabe endnu bedre rammer for, at de store selskaber kan samles,” fortæller han.

Salget af stegt flæsk gik desuden ekstra stærkt, da Den Hvide Hest opkøbte nabohuset og kunne udvide til i alt 1400 pladser.

Nye tiltag

I år har Den hvide Hest sat nye ændringer i gang i anledning af de 20 år. Det gælder blandt andet en renovering af indendørsarealerne og vinduerne ud til haven, så udsigten er blevet endnu bedre. Derudover har målet været at skabe en bedre sammenhæng mellem arealerne indendørs og udendørs, så omgivelserne er ideelle, hvad enten vejret tillader udeservering eller ej.

Den Hvide Hest startede sæsonen den 26. marts og fortsætter indtil slutningen af august, så du stadig kan nå at opleve den gode stegte flæsk og de nye tiltag.

Book bord på Den Hvide Hest.

Læs mere om Restaurant Den Hvide Hest på deres hjemmeside.

David Davidsen

David Davidsen er restaurantchefen på Den Hvide Hest, og ifølge ham ser mange gæster det som en god tradition at besøge restauranten og smage deres stegte flæsk. Foto: PR

You may also like...