Få alt godt fra havet på Louises Fiskebar

thumb image

Der er gået fisk i den på First Hotel Kong Frederik i Vester Voldgade. Der kan smages på dagens fangst, skaldyr og klassisk smørrebrød på Louises Fiskebar – hotellets nye restaurant – der servere alt godt fra havene omkring os.

På First Hotel Kong Frederik i Vester Voldgade midt i indre København dufter der i disse dage lidt mere af frisk fisk og hav end tidligere. Hotellet, der er opkaldt efter den elskværdige Kong Frederik d. 7. har nemlig fået en ny restaurant, Louises Fiskebar opkaldt efter kongens tredje kone.

Her er der, som navnet også antyder, masser af dejlig, frisk fisk på menuen.

Frisk fra hav

Om Louise var vild med fisk, kan vi ikke svare på, men det er i hvert fald godter fra havets skattekammer, der spiller hovedrollen på den nye restaurant, hvor der serveres de bedste delikatesser fra havet direkte til din tallerken.

Maden på stedet går for at være ukompliceret, og har smage, der er både klassiske og innovative. Gode ​​råvarer spiller hovedrollen, og du kan nemt se og smage, hvad du spiser.

Og med Kattegat, Skagerrak og Østersøen som nærmeste nabo er fangsten altid helt frisk, lyder det fra restauranten.

To retter for 225 kr.

På Louises Fiskebar kan du under lysekronens skær i herskabelige, men stadigt uformelle og varme rammer, sætte tænderne i dagens fangst, skaldyrsfad og rogn i sæson til middag. Til frokost kan nyde klassiske smørrebrød med Sol over Gudhjem, stjerneskud, krabbesalater og meget mere. Til frokost kan der blandt andet bestilles to retter for 225 kr.

Udover det store udvalg af fisk og skaldyr, er der også mulighed for at bestille retter med kød og vegetariske anretninger, hvis det falder bedre i din smag.

Skal du prøve den nye fiskebar?

Hvor: Vester Voldgade 25, 1552 København V 


Book bord på Louises Fiskebar ➤


You may also like...