Top 5: Her er Aalborgs favoritter i februar

thumb image

Hvilke Aalborg-restauranter var gæsterne vildest med i februar på DinnerBooking.com? Få hele listen her, så du kan lade dig inspirere til dit næste restaurantbesøg i den Nordjyllands hovedstad.

I februar har mere en 28.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com. Herunder kan du se, hvilke restauranter, der faldt bedst i gæsterne smag i den forgangne måned.

På førstepladsen finder vi Rositas Bistro, der ligger centralt i Borgergade midt i Aalborgs hjerte. Her imponeres gæsterne med franske fristelser i uformelle omgivelser.

Sød musik for smagsløgene

På anden pladsen skal vi et smut til Musikkens Plads ved havnefronten, hvor Musikkens Spisehus holder til. Her kan du nyde et dejligt måltid med udsigt til Limfjorden. Noget som gæsterne ser ud til at kunne lide.

På tredjepladsen huserer Restaurant Textur, der har Dennis Juhl i køkkenet, der er kåret til årets kokkeprofil i Den Danske Spiseguide. På Textur er konceptet at udnytte råvarerne til fulde, så der går så lidt til spilde som overhovedet muligt. Og det koncept og maden de får ud af det, ser ud til at falde i god jord.

Se resten af top 5 i Aalborg lige her:

Top 5 Aalborg februar 2019

 1. Rositas Bistro
 2. Musikkens Spisehus
 3. Textur
 4. Tabu
 5. Mortens Kro

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for februar 2019 er baseret på i alt 28.231 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...

2 Responses

 1. Paul Johnson siger:

  I don’t know about DinnerBooking.com before. I will definitely use this for my next restaurant visit.

 2. Pam Singh siger:

  Dette er noget nyt DinnerBooking.com. Jeg vil prøve det her.