Fik sin debut da restauranterne genåbnede: Velkommen til det nye Brobyværk Kro

thumb image

Brobyværk Kros nye ejer og team fik debut på genåbningsdagen for Danmarks restauranter.

Mandag den 18. maj åbnede Brobyværk Kro igen – ikke bare efter corona-nedlukningen, men som den helt nye Brobyværk Kro. I februar, lige inden corona lukkede Danmark ned, købte Claus Feldborg nemlig den historiske, fynske kro.

Sammen med sit team, fik han ikke lige en en start, som han havde håbet på. Men Feldborg og co. har brugt ventetiden på at gennemrenovere hele hovedbygningen, så den d. 18. maj var klar, da restaurantene måtte genåbne.

Over alt forventning

Selv om de havde håbet på et brag af en åbningsreception, så er kromændene, køkkenchef Jannik Jensen og restaurantchef Henrik Mundt Krammager, glade for at være igang igen.

“Vi kan endelig gøre det, som vi troede, at vi kunne gøre for to måneder siden. Det er skønt! Den første uge er gået over al forventning. Vi er meget taknemmelige over den positive opbakning, som vi har fået fra vores gæster,” lyder det fra kromændene.

Dansk kromad krydret med fransk inspiration

Kroen i Broby udlever passionen for det danske, traditionelle køkken, men de lader sig også inspirere af det franske, rustikke brasseriekøkken. Råvarerne til maden er friske og årstidsbestemte, og så bliver der handlet lokalt.

Der kan nydes traditionel kromad både til frokost og til aften. Der bydes blandt andet på kartoffelmad, stjerneskud og pariserbøf til frokost, mens den om aftenen står på hvide asparges med rejer og hollandaise, unghane i frikassé og lammeculotte.

Til de overnattende gæster er der også morganmad. Der vil også være mulighed for at afholde selskaber på kroen.

Hvor: Brobyværk Kro, Marsk Billesvej 15, 5672 Broby


Book på Brobyværk Kro ➤

You may also like...