Kadeau Bornholm genopstår: Nu kan du booke bord

thumb image

I marts blev Kadeau begæret konkurs, og holdet bag stod overfor at skulle lukke et livsværk. Heldigvis blev der hurtigt igangsat en redningsplan. I juni genåbner Kadeau Bornholm, og du kan allerede nu sikre dig en plads ved bordet.

I slutningen af marts blev Kadeau, der står bag to Michelin-restauranter i København og på Bornholm, begæret konkurs efter at være blevet væltet omkuld af coronakrisen. Heldigvis stod en gruppe investorer klar, og to måneder efter konkursbegæringen kunne holdet bag, Nicolai Nørregaard, Rasmus Kofoed og direktør Magnus Kofoed, meddele, at Kadeau fortsætter.

Nu genopstår Kadeau med genåbningen af Kadeau Bornholm d. 18. juni. Og fra fredag 29. maj er det muligt at booke bord.

”Vi skal tilbage til kernen. Og hvad bedre end at starte der, hvor det hele begyndte for 14 år siden. På Baunevej i Aarkirkeby,” fortæller Magnus Kofoed, administrerende direktør i Kadeau.

Nye tider. Det gamle i vente
Kadeau genopstår i et nyt selskab med ny ejerkreds. Det er nye tider. Alligevel er svaret på, hvorvidt det er det ”gamle” Kadeau, der genåbner, stålfast.

”Fuldstændigt. Gæsterne vil møde det Kadeau-koncept, de kender. Selvom vi længe har været i gang med en spændende ombygning af vores restauranter. Så lidt nyt er der da i vente. I Kadeau Bornholm har vi renoveret køkkenet, så der nu er udsyn til køkkenet, hvor vi tilbereder maden over ild. Det åbne ildsted bliver derfor lige så centralt her, som det er i Kadeau København,” fortæller Magnus Kofoed og fortsætter:

”Vi står klar med et hold af rutinerede medarbejdere, der skal være med til at genrejse Kadeau og forkæle gæsterne med spiseoplevelser. For det er det, det hele handler om. At forkæle gæsterne.”

Godt i gang efter nedlukning
Efter en turbulent tid og to måneders nedlukning er der stadig en del, der skal ordnes, før de kan åbne dørene til den bornholmske Michelinoplevelse. Men Kadeau-holdet er fortrøstningsfulde, og humøret er højt.

”I øjeblikket er stemningen rigtig fin, og vi er godt i gang med at håndtere mails og administrere bookinger. Vi går meget op i, at folk, der har gavekort og reservationer fra før lukningen, skal have mulighed for at bruge det i det nye selskab. Så lige nu bruger vi tid på at kompensere og forny. Ellers går vi og glæder os til den 18. juni.”

Mens vi venter på Kadeau København
Mens Kadeau Bornholm åbner i midten af juni, må den københavnske filial vente lidt endnu.

”Vi forventer at åbne Kadeau København i oktober med bookingåbning fra august. Men indtil videre nyder vi den magiske bornholmerstemning.”

Hvornår: 18. juni 2020
Hvor: Baunevej 18, 3720 AakirkebyBook bord på Kadeau Bornholm ➤

You may also like...