Haps haps haps, nu kan du lære om snaps

thumb image

Christianshavns Færgecafé afholder igen den populære snapseskole for alle, som elsker det danske køkken og en lille skarp

Har du altid drømt om at servere din helt egen hjemmelavede snaps til silden til frokosten med familien eller vennerne?

Så skal du sætte kryds i kalenderen i juli, august eller oktober, hvor Christianshavns Færgecafé endnu en gang inviterer på deres populære snapseskole.

Det bedste snapsekort

Restauranten, der ligger på Strandgade, har en kærlighed til det danske køkken. Både snaps og mad laves fra bunden af sæsonens bedste råvarer. De har en mission om at have Danmarks bedste snapsekort, for der er ikke noget, der sætter gang i hyggen som at skåle med en lille skarp.

Og hvordan laver man så den bedste snaps? Det vil de gerne gøre os alle sammen klogere på. Derfor byder de indenfor til snapseskole.

På skolebænken lærer man, hvordan man selv kan komme i gang med sin helt egen snapseproduktion. Her bliver man klogere på alkoholtyper, trækketider, opbevaring og hvilke urter, blomster, nødder og bær, som er gode at bruge.

Smag på snaps og matros

Alt den snak om snaps, kan jo gøre, at man bliver en smule tør i halsen. Derfor får man selvfølgelig også lov til at smage på forskellige snapse.

Til slut vil der også være lidt godt til ganen med “Matrosens Aftenbord” – selvfølgelig med en snaps til.

Prisen er 385,- og for det får man:

– Snapse-foredrag med smagning af forskellige hjemmelavet snaps min. 5 stk.

– Samt ”Matrosens Aftenbord” (excl.øl og vand).

Hvor: Strandgade 50, 1401 København K
Hvornår: 26. juli, 16. august, 4. oktober og 11. oktober


Kom med på snapseskole ➤

You may also like...