Redaktionen anbefaler: Her er Masterchefens fem favoritter

thumb image

Hvor vil en ægte Masterchef selv gerne spise? Se Masterchef-deltageren Kasper Bülow-Nielsens favoritter lige her.

Foto: NENT Group/Lars E. Andreasen

Jeg arbejder som salgskonsulent hos DinnerBooking, hvor en stor del af mit job er at vejlede restauranter. Heldigvis er mad også en stor del af min hverdag og min helt store passion – måske nogle af jer, har set mig stå og svede i køkkenet i Masterchef, som jeg deltog i sidste sæson.

Jeg udfordrer mig selv, så ofte jeg kan i køkkenet, og dertil skal man jo have en hel del inspiration. Og det letteste sted at finde det, er i det store udvalg af fantastiske restauranter i Danmark.

Jeg har samlet fem restauranter, som er blandt mine favoritter.

Kasper er salgskonsulent her i DinnerBooking og er derudover kontorets helt egen realitystjerne med sin deltagelse i Masterchef.

Restaurant Koefoed

Bornholm har altid stået mit hjerte nær. Lige siden jeg for første gang besøgte øen med mine bedsteforældre, da jeg var en lille knægt. Til mine besøg som voksen, hvor jeg nyder den fantastiske natur og besøg på de lokale røgerier og restauranter.

Restaurant Koefoed i København omfavner solskinsøen og inddrager den i hele den gastronomiske rejse. De fantastiske råvarer fra Bornholm, det ægte bornholmske islæt på deres toiletter og den gennemførte vinmenu, tog mig med ét tilbage til solskinsdagene på Bornholm.

Hvor: Landgreven 3, 1301 København K


Book på Koefoed ➤

Restaurant Frederiks Have

Sommeren er for alvor kommet til Danmark og folk stimler til de grønne områder i København. Ved Frederiksberg Have gemmer der sig en fantastisk, gastronomisk oplevelse, med en tilsvarende fantastisk udsigt og placering. Det er selvfølgelig Restaurant Frederiks Have, jeg taler om.

Restauranten er markant mindre end mange tilsvarende steder i København, og derfor nyder jeg også til fulde den intime atmosfære, man oplever, når man spiser der. Har man lyst til at nyde en solrig dag, kan man sætte sig udenfor med et glas koldt økologisk rosé og 3 retters frokostmenu til ganske fornuftig pris. Ren forkælelse.

Hvor: Smallegade 41, 2000 Frederiksberg


Book på Frederiks have ➤

Cock’s & Cows på Gl. Strand

En stor burger, sprøde pomfritter og en iskold fadøl er min guilty pleasure. Cock’s & Cows leverer lige præcis dette til perfektion. Derudover har de fantastiske lokaler både indendørs og udendørs.

Skal man spise før en aften i byen eller finde et sted til at klare selv de værste tømmermændene, er Cock’s & Cows det perfekte sted. Jeg ser altid frem til at sætte tænderne i en CheeseN’Smoke med bacon, cheddarost, sennepsmayo og chili fries med hjemmelavet ketchup og alle de andere gode sager på kortet.

Hvor: Gammel Strand 34, 1202 København K


Book på Cock's & Cows ➤

Restaurant Schønnemann

Foto: Schønnemann

Jeg elsker et godt højtbelagt stykke smørrebrød med en god snaps til. Mit go-to har igennem lang tid været klassikeren sild og smilende æg, og jeg har ikke mødt mange steder, der laver det bedre end Restaurant Schønnemann.

Stemningen er som regel også dejlig livlig på restauranten. Man kan virkelig mærke den lange historie etablissementet har, når man indtager sin frokost her. Selvom vi er midt i den varmeste tid på året, kan jeg klart anbefale deres superhyggelige julearrangement – der skal man også være ude i god tid for at få bord!

Hvor: Hauser Plads 16-18, 1127 København K


Book på Schønnemann ➤

Restaurant Syttende i Sønderborg

Selvom jeg endnu ikke har spist på Syttende, er den alligevel at finde på min liste, og det er der en meget simpel grund til. Syttende i Sønderborg er simpelthen det sted i Danmark, jeg allerhelst vil besøge.

Det kulinariske geni Jesper Koch har stået bag hele lanceringen og konceptualiseringen af restuaranten. Efter at have oplevet manden som mentor, dommer og inspiration i Masterchef ved jeg personligt, hvor dygtig og passioneret han er. Udover det, så ville det heller ikke være helt skidt at bruge en weekend på det luksuriøse Hotel Alsik samtidig med.

Hvor: Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg


Book på Syttende ➤

You may also like...