Hej fra savannen! Tag på Safari midt på Nørrebro

thumb image

Manden bag populær Nørrebro-restaurant, har åbnet ny restaurant nær søerne. Her kan du spise 8 serveringer for 300,- med retter inspireret af hele verden

I neonlysets blå skær står Safari skrevet med snirklede bogstaver over indgangen. Indenfor er der plankegulve, gullige nuancer på væggene, der er komplimenteret af billeder i alverdens motiver og farver. Her er plads til 42 gæster på retro-stolene og 20 i baren.

Stemningen er hyggelig og uformel på Nørrebro-savannens nye restaurant, der ligger på Baggesensgade 9 med øje til søerne og ikke langt fra Dronning Louises Bro. Her kan du smage på mad fra hele verden til en god pris – du kan nemlig få hele 8 serveringer for 300 kr.

Populær storebror

Hvis du synes konceptet lyder bekendt, så kender du måske allerede til Safaris storebror.

Det er nemlig bagmanden bag den populære Nørrebro-restaurant Omar, Simon Leo Hansen, der har åbnet den nye restaurant på Baggesensgade.

God mad fra hele verden

Og konceptet med god mad, god stemning og god pris er taget med fra Storebror. Madstilen på Safari enkel og smagene er altid i højsædet. Ligesom på Omar omfavner Safari verdenskøkkenet uden en bestemt stil.

Du kan vælge at køre den store menu med 8 serveringer til 300 kr. serveret family style, eller du kan gå ombord i a la carte-kortet. Her anbefaler Safari 3 retter pr. person. Priserne starter fra 55 kr.

Smag på gravad okseinderlår og hasselnød, brændt agurk med chili og ricotta eller fettuccine med muslingeblanquette og persille og meget mere. Til at komplimentere maden er der selvfølgelig også gode glas på drikkekortet.

Hvor: Baggesensgade 9, 2200 København N

Fristet? Book dit bord på Safari lige her:


Book på Safari ➤

You may also like...