Ideel sommerbeliggenhed: Nyt spisested er åbnet ved Kongens Have

thumb image

Restaurant Garden er åbnet på en ideel beliggenhed ved Kongens Have, og her kan du blandt andet se frem til danske delikatesser og et stort fokus på de lokale råvarer.

Mangler du en god beliggenhed til at nyde aftensol og rosé? Eller er du i humør til danske delikatesse-lækkerier? Så kan det nye restaurant Garden på Gothersgade være lige et sted for dig.

Restaurant Garden slog dørene op den 5. maj, og ambitionen er at sætte masser af fokus på moderne danske retter og lokale råvarer.

Danske delikatesser

Blandt de helt store topattraktioner på menukortet finder du blandt andet et gedigent delikatessebræt, hvor du kan smage en række danske småretter fra sæsonen. Det gælder blandt andet dansk charcuteri, nye kartofler, spegeskinke, ost mm.

Herudover vil du hver aften finde tre forskellige hovedretter på menukortet – eksempelvis en dansk oksemørbrad med nye kartofler.

Brættet fås for 179,- mens hovedretterne fås fra 169,-.

Kartoffelleverandør i familien

Bag restauranten finder man det unge tjener-par, Marie Nielsen og Adrian Ciora, som hver dag vil være at finde i restauranten.

Og de har en helt særlig fordel ift. at sikre de gode danske råvarer – og i særdeleshed de nye kartofler.

Maries mor – Kirsten Johansen fra Nyborg, der deltog i dette års DM i frilandskartofler – er nemlig den faste leverandør af nye kartofler og grøntsager.

”Min mor er blandt de bedste gårde med frilandskartofler i Danmark, så det er en god forbindelse,” fortæller Marie Nielsen.

Og hos Marie Nielsen er forhåbningerne for det nye sted ikke til at skjule:

”Vi håber selvfølgelig på, at vores lokale råvarer falder i gæsternes smag, og at de kigger forbi og nyder aftensolen sammen med os,” slutter hun.

Adresse: Gothersgade 87, 1123 København K


Book bord på Garden ➤

You may also like...