Kalder alle øl-elskere: Smag og lær om fynsk humle på Anarkist i Odense

thumb image

Vil du gerne lære lidt mere om din yndlingsdrik ØL. Det er der rig mulighed for på Anarkist i Odense, der har til huse i en af de historiske tapperihaller på Albani-bryggerierne.

“Må jeg be’ om en Odense, tak”, er en mere end velkendt sætning i det fynske. En Odense pilsner eller classic er fast inventar på de fleste beværtninger og restauranter på Fyn. Vil du lære mere om skaberen bag Albani Bryggerierne på Albanigade i hjertet af Odense, så har du rig mulighed for det lige nu.

Du kan nemlig komme til rundvisning på Albani-bryggerierne, en special øl-tur med snacks, eller hvad med en julefrokost med øl-cocktails og fri adgang til 24 haner fyldt med de gyldne dråber?

Det hele foregår på Anarkist Beer & Food Lab, der holder til i en af de historiske tapperihaller på Albanigade med udsigt til mikrobryggeriet Theodor Schiøtz Brewing – tappehallen for Albanis special-øl opkaldt efter grundlæggeren selv.

Se de allerførste øltønder

Hver torsdag, fredag og lørdag kan du komme med på rundvisning. Lær historien om Albanis grundlægger, bryggeren Theodor Ludvig Schiøtz. Se både mikrobryggeri, Theodor Schiøtz Brewing co. og Albani bryggeriet, og kom med ned i de gamle bryggerkældre med de allerførste øltønder.

Rundvisningen afsluttes selvfølgelig med smagning af 4 udvalgte specialøl. Prisen for rundvisning og øl er 150 kr. ex gebyr. Ønsker du rundvisning med øl og snacks er prisen 249 kr. ex gebyr.


Kom til rundvisning ➤

På special øl-tur

Hvis du og dine øl-venner er friske på at udvide jeres (øl)horisont, kan i tage med på beermakers snacks, hvor i præsenteres for intet mindre en 6 special-øl. Lige fra den milde lager, den bitre IPA og den kulsort stout. Øllens akkompagneres af snacks, der passer perfekt til øllen i glasset. Du kan forkæle ganen med de gyldne dråber onsdag-lørdag. Prisen er 225 kr. ex gebyr.


Kom til beermakers snacks ➤

Anarkistisk julefrokost

Er du på jagt efter en klassisk julefrokost med masser af gode øl på hanen, så skal du sætte kursen med Anarkist. Aftenen inkludere en klassisk menu, fri bar i vand, vin og alle 24 ølhaner. Efter middagen kommer DJ’en på og sætter gang i dansegulvet. Det hele får du for 800 kr. ex gebyr.


Hold julefrokost på Anarkist ➤

You may also like...