Klar, parat, skål! Kom til roséstafet i København

thumb image

Kom med til roséstafet på 12 restauranter i København i juli og august

Restaurationsbranchen har om nogen været hårdt ramt af covid-19-krisen, og det har bestemt ikke hjulpet på den allerede hårde konkurrence i branchen og restauratører.

I stedet for at køre hård konkurrence har flere af dem gået sammen om at vise deres gæster, hvad branchen kan på tværs – og det er ikke noget, der kommer restauranterne til gode. Hvis du kan lide et glas kold rosé, så kan du godt glæde dig.

12 restauranter i København inviterer dig nemlig med til rosé-stafet i hele juli og august.

Støt og bliv belønnet med rosé

Alt du skal gøre for at deltage i stafetten er, at gemme din kvittering, hvis du spiser på en af de 12 restauranter, der deltager i stafetten. Kvitteringen fungerer som en “stafet”, som du skal fremvise på en af de andre restauranter, som skal nyde en middag på. Så får du en flaske rosévin med til middagen på husets regning.

En af de restauranter, der deltager, er Huks Fluks på Gråbrødretorv. Her er restaurantchef Anders Henneberg klar til at glæde gæsterne med god mad og vin.

“Om vi er dit første besøg, eller du kommer forbi med en stafet, så lover vi, at du ikke fortryder det. Vi glæder os til at se jer og til at sende stafetten videre til en god kollega,” lyder det fra restaurantchefen.

Noget for enhver smag

Det er mange forskellige køkkener at vælge imellem blandt de 12 restauranter. Så der er rig mulighed for at få mange forskellige spiseoplevelser til roséen.

Alt fra hjemmelavet pasta til franske bistroretter, tapas, asiatiske specialiteter, saftige bøffer og smørrebrød er på menuen. Du kan se alle 12 restauranter lige her:

Restauranter, der deltager:

Basso
Bibendum
Bøf & Ost
Falernum
Huks Fluks
Keyser Social
Köd
Kompasset
Nyhavns Færgekro
Paté Paté
simpleRAW
Zeleste

Hvor: På 12 restauranter i København
Hvornår: 1. juli – 30. august 2020
Hvordan: Læs mere om betingelserne her

You may also like...