Ny frokostrestaurant brager ind på topliste: Sild i verdensklasse!

thumb image

Top 5: Restaurant Møntergade er strøget helt til tops over de bedst anmeldte københavner-restauranter på DinnerBooking.com i juni – som også var restaurantens åbningsmåned.

Restaurant Møntergade har siden begyndelsen af juni huseret i det røde ildebrandshus på Gammel Mønt 41 midt i København.

Og man må sige at restauranten, der byder på alverdens afskygninger af sild, klassisk oksetatar, rejemad, pariserbøf og tarteletter, er kommet forrygende fra start, hvis man spørger dem, det hele handler om – nemlig gæsterne.

Sild i verdensklasse

– Fantastisk madoplevelse, sild i verdensklasse og en fantastisk stemning skabt af et hyggeligt lokale og særdeles kompetent og venligt personale.

Sådan skriver en gæst, der lagde vejen forbi frokostrestauranten i juni måned. Og han er bestemt ikke den eneste, der er begejstret for frokostrestauranten. Dommen fra gæsterne er klokkeklar. De er vilde med den nye restaurant.

Så vilde, at restauranten i sin åbningsmåned er strøget ind på førstepladsen over de bedst gæsteanmeldte restauranter i København i juni. Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 19.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg.

Kendte folk bag

Da restauranten åbnede i sidste måned, var det da også med de helt store ambitioner.

– Vi brænder for den gode frokost og vi håber, at vi igen kan være et af de foretrukne steder i det centrale København, lød det fra Simon Olesen i forbindelse med åbningen.

Sammen med Rasmus Amdi Larsen og Karina Pedersen står han bag den nye frokostrestaurant. Hvis navnene lyder bekendte, så er de det også. De tre var en del af holdet på Restaurant Palægade, der brændte tidligere på året.

Og man må sige, at de nu er kommet godt fra start på Gammel Mønt med titlen som den bedst anmeldte restaurant i København i juni måned. Se resten af toplisten for juni her:

Top 5 København juni 2020

  1. Møntergade, København K
  2. Kong Hans Kælder, København K
  3. Krebsegaarden, København K
  4. Bar’Vin, København K
  5. Maple Casual Dining, København V

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juni 2020 er baseret på i alt 19.696 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...