L’Altro overtaget af nye ejere

thumb image

Den italienske Bib Gourmand restaurant L’Altro er fra den 4. august overtaget af nye ejere, og det betyder ændringer i menu og indretning. 

Den legendariske Antiristorante L’Altro i Torvegade på Christianshavn er blevet solgt. Men det bliver i familien – sådan da. Godt nok ikke i slægtsbånd, men i venskabslinje.

For den ene nye ejer er den nuværende chefkok, Marcello, som har været i køkkenet helt fra starten i imponerende 10 år.

Den anden ejer Valerio Marandola er fra Rom og har allerede arbejdet på L’Altro i 2 år som restaurantchef.

LÆS OGSÅ: Her er Sjællands gladeste gæster

Mere fokus på Era Ora

Elvio Milleri fremhæver netop kontinuiteten som et vigtigt motiv for, at det blev Marcello og Valerio, som nu skal fortsætte driften af L’Altro, så han og hustruen Edelvita Santos, der sammen åbnede Era Ora i 1983, nu kan få lidt mere tid på deres hænder, og fokusere på Era Ora og udviklingen af bageriet Il Fornaio.

L’Altro blev åbnet i 2005 som et svar på Elvios og Edelvitas lyst til atter at lave rustik, enkel mad til deres gæster, efter at deres restaurant Era Ora var rykket op i michelin-ligaen.

L’Altro ligger i de selv lokaler, der fra 1983-2000 rummede Era Ora, og var blandt et af de første steder til igen at have skåle og gryder på bordet, som gæsten selv kunne tage af.

LÆS OGSÅ: Manden bag Era Ora: Vi begyndte på den mest naive måde

Ændringer i restauranten

Konceptet vil overordnet være det samme, men Marcello og Valerio har alligevel gjort lidt ved både menuen og priserne:

” Fra at have 2 menuer vil vi nu holde os til blot én menu á 4 retter, der indeholder en benvenuto-velkomstdrink, 3 stuzzichini, 3 antipasti, pasta, hovedret og dessert for 430 kr per person. En god tallerken ost kan tilkøbes for 60 kr, mens vinmenuerne vil koste henholdsvis 490 kr og 790 kr – de ældste og mest fornemme flasker vil optræde i en vintage-vinmenu til 1200 kr,” fortæller Valerio Marandola.

Restaurant L’Altro, Valerio og Marcello glæder sig til at gense sine gæster fra på torsdag den 4 august – dørene åbner klokken 18.


Book bord på L'Altro ➤

You may also like...