Disse restauranter har Sjællands gladeste gæster

thumb image

I juli måned har over 14.000 gæster været ved tasterne for at bedømme deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com – her får du oversigten over deres bedste oplevelser. 

Dagen i dag er for mange den første arbejdsdag efter ferien. Så er det med at grave sig gennem bunken af mails, der ligger og venter – mens man prøver at omstille sig fra sit sløve feriemode.

Ja, det er aldrig helt nemt at vende tilbage fra ferie, men så er det godt, at der altid er mulighed for at lave små selvforkælelses-planer, der kan gøre hverdagen lidt mere spændende – eksempelvis et restaurantbesøg.

For at give dig lidt inspiration til, hvad du kan pryde august-kalenderen med, får du her de 10 restauranter på Sjælland, som gæsterne har vurderet som deres bedste spiseoplevelse i den forgangne måned. Listen er baseret på 14.424 anmeldelser i juli måned.

God spiselyst!

Top 10 på Sjælland i juli

  1. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  2. Kong Hans Kælder, København K
  3. Søllerød Kro, Holte
  4. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  5. Studio, København K
  6. Restaurant Schønnemann, København K
  7. Bodil – et spisested, København V
  8. Den Lille Fede, København K
  9. Ristorante Da Claudio, Frederiksberg
  10. Il Senso Vinbar, København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juli 2016 er baseret på i alt 14.424 anmeldelser fra gæsterne.

You may also like...