MAST er åbnet på havnen i Middelfart

thumb image

Nyt fransk brasserie åbner på Kulturøen i Middelfart i dag d. 1. maj. Restauranten hedder MAST og bag den står Smag og Slægt, der allerede ejer fire restauranter i Aarhus.

I det fynske land i byen Middelfart, der ligger i naturskønne omgivelser med udsigt til Lillebælt åbner en ny, fransk restaurant i dag. Navnet er MAST og her visionen at bidrage til både liv og gode smagsoplevelser i og omkring Kulturøen, hvor restauranten kommer til at slå sine folder.

Det eneste, du med garanti ikke bliver mæt af her, er den billedskønne udsigt til Lillebælt.

Frisk fra hav og klassisk fransk

På MAST er fødderne solidt plantet i de franske traditioner. Maden serveres både frokost og aften og er klassisk fransk med et strejf af Lillebælt og de friske fisk, der svømmer der.

Spis skaldyrsfade med jomfruhummer, råmarinerede østers, kongekrabbe og røde flodkrebs. Hop ombord i a la carte-kortet, der byder på moules frites, flamberet foie gras, fritterede kalvebrisler og meget mere. Retterne kan fås fra 100 kr.

Der er også mulighed for at bestille en ret fra modningsskabet – oksehøjreb, der er modnet i minimum 30 dage.

Du kan også prøve “MAST anbefaler”, hvor kokkene sammensætter dagens tre – eller fireretters menu fra 333 kr, ud fra dagens friske fangst og råvarer.

Det ideelle sted til alle lejligheder

På MAST kan du både komme forbi og spise en delikat frokost eller nyde en knivskarp middag i selskab med gode venner og familie.

Skal du afholde en af livets store begivenheder, har MAST rammerne for din næste store fest. Fejr dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, konference eller noget helt andet i MAST’s selskabslokaler med plads til hele 120 siddende gæster indenfor og 150 gæster udenfor.

Velkendte folk bag

Bag restauranten står firmaet Smag & Slægt, som foruden MAST også står bag succeserne Den Lille Kro, Martino, Anker og Marselisborg Havnekro i Aarhus.

Hvor: Havnegade 6, 5500 Middelfart 
Hvornår: d. 1. maj 2019


Book bord på MAST ➤


You may also like...