Populær Tønder-restaurant er åbnet i Fredericia

thumb image

Makkerparret bag Restaurant ROS i Tønder, Sønderjylland, har åbnet en ny restaurant med samme navn og koncept i Jyllandsgade i Fredericia.

I midten af april åbnede Restaurant ROS i Jyllandsgade i Fredericia.

Hvis du synes, at navnet danner genklang, så har du helt ret. Makkerparret Marcel Rodriges og Steffen Snitgaard, der står bag Fredericias nye spisested, har nemlig allerede Restaurant ROS i Tønder i Sønderjylland, som åbnede i 2016.

Ny by – samme koncept

Det er ikke kun navnet på den nye restaurant, der er det samme. Konceptet fra Tønder er nemlig også taget med videre på ROS Fredericia – Kvalitet i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Køkkenet er inspireret af det skandinaviske og maden er tilberedt af danske sæsonråvarer fra nærområderne. Indretningen er ligeledes inspireret af norden. Simpel og enkel med lette, cognacfarvede læderstole, mørke borde, grønne planter og en grøn væg.

ROS oplevelsen

Med lyden af den sydende pande fra det åbne køkken i ørene, og den grønne bagvæg i øjenkrogen, kan du lade smagsløgene forkæle med en tre – eller fireretters menu fra 295,- kr.

Du kan også prøve ROS oplevelsen med velkomst, snacks, fire-retters menu, tre glas vin, vand, kaffe og sødt. Hele oplevelsen kan fås for 700,-

Erfarent makkerpar

Rodriges og Snitgaard, der står bag Fredericias nye spisested, har med deres erfaring fra blandt andet Søllerød Kro, Cofoco og Brødrene Price imponeret både anmeldere og gæster med ROS i Tønder. De modtog blandt andet prisen som “Årets Feel good-oplevelse” i White Guide 2017.

Og nu er det Fredericias tur til at få glæde af deres gode kundskaber i et køkken.

Hvor: Jyllandsgade 47, 7000 Fredericia 


Book bord på ROS - Fredericia ➤


You may also like...