Michelin-restaurant åbner sommerrestaurant nordpå

thumb image

Relæ drager fra stenbroen og nordpå, hvor de hen over sommeren vil slå deres gastronomiske folder på Frændekilde ved Tisvildeleje.

Foto: P. A. Jørgensen

For en stund vil Tisvildeleje være en stjerne rigere. Michelin-restauranten Relæ, der til daglig holder til ved stenbroen midt i København, rykker nemlig nordpå i seks uger, hvor de åbner en sommerrestaurant på det moderne forsamlingshus Frændekilde. Der sker fra 1. juli og frem til 15. august.

Her skal kokkene strække benene og hive lidt frisk luft og inspiration ind, lyder det fra Relæ.

– Relæ vil føre den gastronomiske stil videre med en menu skræddersyet til Frændekildes landlige og afslappede rammer. Meget vil blive tilberedt over bål og grøntsagerne fra Farm of Ideas vil være grundlaget for menuen, som man kender det fra Relæ, lyder det på restaurantens hjemmeside.

Menuen, der kan opleves, koster 675 kroner mens vinmenuen koster 475 kroner.

Naturvin, tatar og glamping

Ud over den faste menu, er der også mulighed for at komme forbi fra kl. 15.00, hvor der kan drikkes naturvin og Manfreds Tatar bliver serveret, mens man nyder udsigt til de grønne bakker, der omkranser den hyggelige lade, der i seks uger skal huse Relæ.

Og her kan du opleve meget mere end god mad.

Frændekilde har nemlig også opstillet smukke Glamping-telte indrettet af Rabens Saloner og Ferm Living. De vil kunne bookes til overnatning i forbindelse med middagen, så man næste morgen også vil kunne nyde Frændekilde og de naturskønne omgivelser omkring den fine lade.

Hvor: Askemosevejen 30, 3210 Vejby
Hvornår: 1. juli til 15. august


Book til Relæ x Frændekilde ➤

You may also like...