Mirabelle bliver Nørrebros nye spisested

thumb image

Holdet bag Manfreds, Relæ og Bæst omdanner nu caféen Mirabelle til et spisested med pasta og brød som omdrejningspunkt. 

Mirabelle på Guldbergsgade har længe været kendt af københavnere som et gudsbenådet bageri, der disker op med lækkert surdejsbrød, sandwiches og kaffe. Men nu skal der nye boller på suppen i det lille bageri, der snart bliver omdannet til spisested.

I takt med forvandlingen til spisested tilbydes der frem over bordreservationer og service ved bordene helt fra morgenstunden. Morgenmadskortet bliver udvidet med nye tiltag – fx flytter Manfreds-klassikeren Eggs Benedict over til spisestedet i Guldbergsgade, og det varme køkken vil være i gang fra 8.30 hver dag.

Den friske pasta vil blive produceret hver dag på bageriet og vil spille en fremtrædende rolle i spisestedets frokost- og aftenmenuer samt som à la carte og takeaway. På samme vis som det kendes fra BÆST og Manfreds vil køkkenet også tilbyde en uhøjtidelig menu med 5-6 dele-retter bygget op omkring pastaen til 295 kr. pr person.

LÆS OGSÅ: Madbloggerens guide til Københavns bedste restauranter

Men fortvivl ikke. Bagerne vil stadigvæk være i gang med at bage morgenboller og croissant til de morgenfriske samt ælte kilovis af Mirabelles lovpriste surdejsbrød.

Den friske pasta vil desuden kunne købes som håndkøb og takeaway via Mirabelles takeaway-luge. Som altid kan du stadig købe Coffee Collective kaffe, sandwich, dagens ret mm. og et udvalg af specialiteter fra BÆST fra lugen – alt sammen udelukkende af økologiske kvalitetsråvarer.

LÆS OGSÅ: Vind Bartenderens Grundbog

Spisestedet Mirabelle åbner officielt den 1. marts 2016, og du kan booke bord her.

Adresse: Guldbergsgade 29, 2200 København N

You may also like...