Nu sker det: Populær brunch udvider med aftensmad og cocktails

thumb image

Populært brunchkoncept på Nørrebro udvider med nyt aftenkoncept med delemad, gode øl og cocktails på menuen

Har du tidligere slentret forbi Nørrebrogade 160 tæt ved Nørrebros Runddel en lørdag eller søndag morgen – eller langt op ad eftermiddagen sågar?

Så har du garanteret lagt mærke til Møller Kaffe & Køkken. Ofte med mange sultne gæster ved borde, der er fyldt til randen af alverdens små skåle og tallerkener med sprøde vafler, yoghurt med topping, spejlæg, frisk surdejsbrød, ost og meget mere, der kan få de fleste munde til at løbe i vand.

Siden åbningen har gæsterne strømmet til Møller Kaffe & Køkken, der indtil nu kun har gjort sig i dagens første måltid, morgenmaden, men som man altså kan nyde helt frem til eftermiddag.

Nu også om aftenen

Er du også fan af konceptet, så har vi godt nyt. Fra den 11. februar er det nemlig også muligt at spise der om aftenen, hvor kaffe og friskpresset juice som noget helt nyt bliver skiftet ud med gode øl og cocktails.

Det er holdet bag Mad & Kaffe, der er inde over det nye koncept, som nu kan opleves tirsdag-lørdag 17.30 – 23.00.

Menuen er bygget op om samme koncept som morgenmaden: Et internationalt køkken med friske råvarer i sæson. Ligesom morgenmaden, skifter menuen altså flere gange om året, og man bestiller små retter, som man deler ved bordet.

Der er både lagt op til, at man kommer forbi til en lille bid mad, til den helt store menu eller opvarmning med gode øl og cocktails inden byturen.

Ananas, ananas og “A taste of Møller”

Menukortet byder på sprødt brioche med Hr. Nielsen-skinke, saba glace og revet trøffel, taskekrabbe med ananaskirsebær, agurk, blegselleri og citronolie. Eller glaseret berberiandebryst med glace lavet på kyllingefond, persille og skalotteløg.

Priserne på de mindre retter ligger mellem 49,- og 115,-, mens de større retter koster 169,-.

Er man rigtig sulten kan man bestille “A taste of Møller”, hvor man får 11 retter over 4 serveringer til 425,- eller 8 retter over 4 serveringer til 325,-.

Menukortet lokker også med spændende cocktails og øl.

Drik Mikropolis-cocktails på fad som Københavnerstang eller en Ginger mojito. Du kan også få mikset cocktails i baren, hvor kortet frister med Ananas Ananas, Spansk lakrids eller Yuzu sour, ligesom der også er et veludrustet udvalg af fadøl og øl på flaske.

Hvor: Nørrebrogade 160, 2200 København N
Hvornår: Den 11. februar 2020


Book på Møller ➤

You may also like...