Ny restaurant på luksushotel: “Ambitionen er at blive Københavns favorit-spisested”

thumb image

Den 1. juli åbner ny restaurant på Københavns nye hotelperle Villa Copenhagen. Navnet er Kontrast, og ambitionen er at blive københavnernes nye favoritspisested.

Kosmopolitisk. Bæredygtighed. Udfordrende smags-sammensætninger. Det er ord som dette, der beskriver Københavns nye restaurant.

Den skulle have åbnet tidligere på året, men det satte corona en brat stopper for. Men nu er der gode nyheder til de madglade. Kontrast slår nemlig dørene op d. 1. juli på det spritnye luksus-hotel, Villa Copenhagen, i hjertet af København – nærmere bestemt Tiegensgade i den gamle, historiske Centralpostbygning fra 1912.

Omfavne og forene

Navnet Kontrast er ikke tilfældigt. Det gælder i indretningen, hvor de blanke trægulve, elegante pendler og marmoroverflader møder rå murstensvægge og robuste træmøbler. Det gælder bestemt også, når det kommer til maden.

“Stedet skal være med til at omfavne og forene det rå, skæve og mere urbane Vesterbro med den luksus og eksklusivitet, der kendetegner indre by. Restauranten er et kosmopolitisk brasserie, som bl.a. fokuserer på kontrasten mellem smagsnuancerne fra rene, lokale råvarer og krydderier fra Sydeuropa og Nordafrika,” lyder det fra Villa Copenhagen.

Tårnhøje ambitioner

Ambitionen er at blive københavnernes nye favorit-spisested. Til at indfri de tårnhøje ambitioner er anerkendte branchefolk sat i aktion. Executive Chef Tore Gustafsson, tidligere køkkenchef på Paté Paté i Kødbyen, skal sammen med køkkenchefen, Carl Henriksson skabe en restaurant, der giver mere en den gode spiseoplevelse.

”Med Kontrast skal vi dyrke forskellighederne og turde at skabe kulinariske oplevelser, som udfordrer og skubber til grænserne. Her vil smage af Tyrkiet og Marokko, men også af Danmark og mit eget hjemland Sverige. Konceptet for Kontrast handler i bund og grund om at skabe samvær og oplevelser, hvor der deles retter fra diverse kulturer på tværs af bordet,” siger Tore Gustafsson.

Maden vil i høj grad bestå af økologiske råvarer i sæson samt bæredygtigt produceret kød og fisk fra lokale producenter. Menuen er udviklet som et sharing-koncept, hvor man deler maden og kommer hinanden ved til en overkommelig pris

Fokus på madspild

På Kontrast er bæredygtighed en af kerneværdierne, og derfor går de højt op i at indgå madspild. Derfor har Kontrast investeret i en BioMaster, som er en kompostkværn, der kværner alt fødevareaffaldet som transporteret til et biogasanlæg og omdannes til biogas – en CO2-venlig energikilde – mens restproduktet bruges som organisk gødning, så intet går til spilde.

Villa Copenhagen er en del af Nordic Hotels & Resorts, som har hoteller i Sverige, Norge, Finland og Danmark. I alt består Nordic Hotels & Resorts af 29 enkeltstående og enestående hoteller samt en restaurant.

Allerede nu kan du booke bord på den nye restaurant.

Hvor: Tietgensgade 35-39, 1704 København V
Hvornår: 1. juli 2020


Book bord på Kontrast ➤

Køb gavekort og få en overnatning

Som en del af åbningen har Kontrast et særligt tilbud, hvor du kan købe gavekort til restauranten på 1800 kroner og oveni få en gratis overnatning for to personer på Villa Copenhagen. Gavekortet kan bruges i perioden 1. juli til 30. september 2020. Gavekortet skal købes på villacopenhagen.com. (OBS. Gavekortet udstedes ikke i samarbejde med DinnerBooking). (tilbuddet er udløbet)

You may also like...