Nyt brasserie på populært kurhotel: Masser af velvære på menuen

thumb image

Det populære Kurhotel Skodsborg har åbnet dørene til Brasserie Carl. Et nyt brasserie, der opfylder grundlæggeren
Carl Ottosens visioner inden for sundhed, velvære og kost til ’det gode liv anno 2020’.

Et ophold på et kurhotel forbindes ofte med nydelse, sundhed og velvære. Og det er også det, der er nøgleordene på Kurhotel Skodsborgs nye Brasserie Carl, der er skabt ud fra grundlæggeren Carl Ottosens visioner.

”På Kurhotel Skodsborg hylder vi både de sunde principper og nydelsen. Vi har en holistisk tilgang til sundhed og velvære, hvilket betyder, at maden i vores restauranter både skal være god for kroppen og forkæle alle sanser. Vi kalder det gerne ’det gode liv anno 2020’,” fortæller Susanne Åberg, administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S i en pressemeddelelse.

Vegetar menu og torsdags-biksemad

Carl Ottosen grundlagde Skodsborg Badesanatorium, som det hed dengang, i 1898. Han anbefalede frisk luft, søvn og motion for at opnå et godt liv. Og så var han fortaler for vegetarisk kost, som også er funderet i det nye køkkens manifest.

Brasseriets signaturmenu hedder ’Carls valg’ – og er en vegetarisk menu med basis i sæsonens bedste grønne råvarer. Gæster, der ønsker fisk eller kød som supplement til signaturmenuen, kan dog frit vælge dette. Derudover lokker brasseriet med udvalgte brasserie-klassikere og hverdagshygge med ’dagens ret’ og biksemad hver torsdag. Man kan også prøve en gammel kending – kurhotellets populære palæo-smørrebrød.

Middag i majestætiske omgivelser

Brasserie Carl er indrettet med fokus på komfort og kvalitet. Brasseriet er inspireret af kurhotellets unikke omgivelser med kongeblå velourmøbler, lysekroner og kongeligt porcelæn. Ud over de majestætiske rammer, får du en fantastisk udsigt til Øresund.

Brasserie Carl kan i alt byde 150 gæster velkommen ad gangen og vil både kunne lægge hus til mindre og større fester samt intim private dining for op til 14 personer ved et specialdesignet ’Chef’s Table’ med panoramavinduerne mod Øresund.

Åbningstilbud

Kurhotel Skodsborg åbnede det nye Brasserie Carl mandag den 18. maj 2020 og inviterer til ”soft
opening”, hvor alle tilbydes 15 % rabat på regningen til og med søndag den 14. juni 2020 (abonnenter på kurhotellets nyhedsbrev opnår 20 % rabat).

Hvor: Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg


Book på Brasserie Carl ➤


You may also like...