Nyt spisested vil bringe kvalitets-steaks til Nordvest

thumb image

Fra den 20. april kan du spise møre bøffer i Nordvest, når det nye spisested Miklagaard slår dørene op. For at fejre åbningen kører de lige nu et skarpt åbningstilbud.

På Frederiksborgvej i Nordvest vil et nyt spisested snart se dagens lys, hvor du kan se frem til at mæske dig i møre bøffer og lækre burgere.

Navnet på det nye sted er Miklagaard, og ambitionen er at skabe et nyt stamsted, hvor man kan kigge forbi til kaffe, smoothies og hjemmelavet is i dagtimerne og gode bøffer, når de sene timer melder sig.

Manden bag stedet er Mesut Dastemir, der har over 25 års erfaring fra restaurationsbranchen. Og hos ham lægges der ikke skjul på ambitionerne:

”Nordvest mangler et godt spisested med kvalitets-steaks, økologi og hjemmelavede råvarer, og det vil jeg gerne skabe,” fortæller han.

”Danskerne vil have gode bøffer”

Selvom menukortet også vil rumme mexicanske retter og burgere, er det særligt bøfferne, der er i fokus. Og det er ikke helt tilfældigt:

”Danskerne elsker gode steaks, og derfor er det, det vi har sat fokus på,” fortæller Mesut Dastemir.

For at få gode bøffer til Miklagaard, har de allieret sig med Freygaard Nordisk Naturkød. Og herudover vil deres Sashikød være specielt udvalgt efter marmorerings graden, beretter han.

Nordvest i udvikling

Det nye spisested bliver at finde i Nordvest, hvor det ikke ligefrem vrimler med steakhuse. Og Mesut Dastemit tror på, at åbningen vil være en del af en større udvikling i Nordvest:

”Jeg tror, der kommer til at ske rigtig meget i Nordvest i den kommende tid, hvor der kommer flere gode spisesteder til. En udvikling som vi også så på Vesterbro tidligere,” fortæller han.

For at fejre åbningen kører de lige nu et åbningstilbud med tre retter og vin for bare 239,- (spar 150,-)


Køb åbningstilbud ➤


Book bord på Miklagaard ➤

Adresse: Frederiksborgvej 23, 2400 København NV

You may also like...

4 Responses

  1. H.J. Nielsen siger:

    Det ville jo være rart og informativt at se en adresse – nordvest er et vidt begreb.

  2. Simon siger:

    Flot artikel med gode bøffer i samarbejde med Asador og Fuego som serverer gode bøffer. Kan sagtens nikke genkende til at NV mangler en god restaurant med bøffer. Kan dog ikke forstå at åbningstilbuddet, så skal indeholde en burger, der mangler lidt en sammenhæng?