Odense har en stor appetit på madfestival – er slet ikke til at mætte

thumb image

Mange odenseanere skal ud at glæde ganen med en god middag, når DinnerDays går i gang fra den 8.-17. februar. Med 12 dage til start er der allerede solgt flere billetter end nogensinde før

Har du planer om at skulle ud at spise i Odense til madfestivalen DinnerDays i vinterferien, så er du bestemt ikke den eneste.

Madfestivalen, hvor du kan spise tre retter fra 210 kr. på 12 restauranter i Odense og en enkelt i Svendborg, oplever en voksende appetit for konceptet i den fynske hovedstad.  

Odense kan ikke mættes

Med 12 dage til at madfestivalen går i gang har billetsalget i Odense allerede oversteget salget i uge 42 2018 med knap 9 procent.

En stigning der er sket  på trods af at hele 65,9 % flere gæster på Fyn fik forkælet smagsløgene med en middag i uge 42 i forhold til DinnerDays i uge 7 samme år.

Der er på nuværende tidspunkt solgt 82 % flere billetter i Odense end i uge 7 2018.

Stor appetit

På grund af succesen i uge 42 fik gæsterne endnu mere at tygge på med hele 13 restauranter på menuen i Odense og Svendborg.

Selv om gæsterne har fået et endnu større udbud denne gang blev ARO lige som sidst udsolgt første dag. Og flere af de deltagende restauranter er allerede mere end godt fyldt op.

Skal du med til DinnerDays i Odense? Se udvalget her. Du kan blandt andet nyde en middag på The Balcony (400 kr. (+gebyr)), Oluf Bagers Gård, Nordatlanten, Fynboen og mange flere.

 

You may also like...