Spis nordisk mad med fransk tyngde og havudsigt på ny restaurant

thumb image

Dampfærgevej på Østerbro bliver et attraktivt spisested rigere, når det forhenværende Restaurant INVO’s lokaler fra 1. februar 2019 kommer til at huse en ny perle af en restaurant. Navnet er Mastek, og du kan godt glæde dig. Kom ind og tag plads på første parket ud til vandet.

På fredag d. 1. februar slår Mastek dørene op for offentligheden på Dampfærgevej på Østerbro i Restaurant INVO’s gamle lokaler. Har kan du sætte dig til bords med udsigt til vand og nyde enkel, nordisk mad med fransk tyngde og teknik. Dette afspejles på stedets menukort hvor foretter som østers, stegt torskebukser og jomfruhummer pryder kortet, mens klassikere som stegt havtaske og krogmodnet oksefilet er at finde blandt hovedretterne.

Ifølge Mastek selv kan du på restauranten lade smagsløgene opleve efterårets mørke og kraftfulde grønt, forårets vildt med masser af dybde, en klassisk consommé på skovbundens jordbær. Det dedikerede kokketeam udforsker de dybe smage og det maskuline udtryk, og de lader altid råvarerne tale deres eget tydelige sprog med filosofien om, at hver en grøntsag og hver en udskæring har en vigtig historie at fortælle.

Og det er det, de forsøger at formidle i gryder og pander – og altid på sæsonens præmisser.

Det mørke og maskuline går igen

På Mastek er det tænkt over hver en detalje for at skabe den helt rigtige helhedsoplevelse på restauranten. Det gælder lige fra indretning til anretning og alt det derimellem.

Her er der samspil mellem alle elementer. Fra de smukke læderdetaljer på den sorte Wegner-stol, du sidder på, til den dybe fond, der ligger som et maleri på den tallerken, du spiser af. Det mørke og det maskuline. Den nærmest mytiske kraft fra jord til bord. Mad sprængfyldt af smag, vine med attitude og en helt særlig atmosfære er essensen af Mastek.

Tag udfordringen op på tallerkenen

Når du spiser hos Mastek, ønsker de, at du skal udfordres. Med et ønske og et mål om at udvide din horisont går staben hos Mastek til opgaven med faglig stolthed og store ambitioner. Hos Mastek spændes der galant ben for gamle vaner, hver gang de kan komme afsted med det.

Denne måde at gå til opgaven på, giver en legende udvikling blandt Masteks kyndige personale, som uden tvivl også vil smitte af på dig. Mastek vil gerne give en oplevelse udover det sædvanlige – ikke bare nogle gange, men HVER gang du besøger Mastek.

Hvor: Dampfærgevej 8, 2100 København Ø
Hvornår: d. 1. februar 2019


Book bord på Mastek ➤

You may also like...