Oksehøjreb, svinekæber eller lammeskank? Nyd lækker mad til en spiselig pris i efterårsferien i Aarhus

thumb image

Der er mange muligheder for at få en lækker middag på nogle af Aarhus’ bedste restauranter, der inviterer indenfor til en 3-retters middag for bare 210,- (+gebyr) i efterårsferien

US oksesteg med pommes frites og bearnaise, spoleben af grissebasse med dansk barbecue. Eller hvad med confiteret andelår med kastanjemousse. Fristet? Så ved vi, hvad du skal lave i efterårsferien i smilets by.

Restaurantfestivalen DinnerDays venter lige rundt om hjørnet! Så hvorfor ikke berige feriedagene med en aldeles spiselig aktivitet?

I år er festivalen større end nogensinde, og det betyder, at du kan vælge mellem endnu flere restauranter i smilets by. Glæd dig til at spise til en knivskarp pris på hele 19 restauranter i Aarhus. Spis en 3-retters menu fra 210 kroner (+gebyr) fra den 11.- 20. oktober.

Gourmetfristelser for en skilling

DinnerDays har igen i år en finger på blusset, når nogle af byens mest eftertragtede restauranter inviterer indenfor til retter, som ligger langt fra hverdagskost. Spis på folkebistro og ølbryggeriet Hantwerk, nyd deleretter hos Frederiksgade 42, oplev Gastromés søsterrestaurant Atrium eller franske fristelser hos Restaurant ET.  

Og tørster din appetit efter en stor, saftig ribeye af høj kvalitet, kan du smide lidt mere i pengebøssen. For kun 400 (+gebyr) kan du smage dig igennem en 3-retters menu hos det amerikanske steakhouse MASH’s. 


Køb billet til DinnerDays ➤

Se hvor du kan du en middag til DinnerDays

Retour
Restaurant Martino
ANKER
Hantwerk
Früd
Café Faust
Skovmøllen
Spiselauget
Kolo
Gäst
KP5
Restaurant ET
Madklubben Aarhus
Globen Flakket
Frederiksgade 42
Unico
Atrium
Marselisborg Havnekro
MASH – 400 kr. menu

You may also like...