Populært pizza-sted åbner nyt ved Torvehallerne

thumb image

Nu kan du mæske dig i lækre pizzaer og økologiske drinks ved Torvehallerne- Populære Neighbourhood har åbnet ny restaurant. 

Det økologiske spisested, Neighbourhood, har længe været et yndet besøgssted på Istedgade for alle os, der elsker god pizza og ikke siger nej til en læskende cocktail.

Nu er det blevet tid til at udvide biksen, og derfor kan du snart se frem til også at besøge Neighbourhood på Frederiksborggade – lige ved Torvehallerne.

Utraditionelle pizzaer

Som på adressen på Istedgade kan du se frem til masser af afslappet stemning, god toner fra vinylpladerne, lækre cocktails og – naturligvis – en række spændende pizzaer på menukortet.

Eksempelvis an du sætte tænderne i en pizza med stegt bacon, friske æbler og comté ost eller en krydret pizza med salami, syltede chilier og ristet rødbede.

Fælles for alle pizzaer er, at de er lavet med mindre dej end en traditionel pizza,  og at det meste topping er ikke-tilberedt – eksempelvis salater, friske eller marinerede grøntsager og frisk ost.

Neighbourhood ved Torvehallerne åbnede dørene den 20. juli og har du endnu ikke været forbi for at smage de sprøde pizzaer, an du sikre dig et bord her:


Book bord på Neighbourhood ➤

Adresse: Frederiksborggade 20D st. tv, 1360 København K

You may also like...