Det nye Promenaden – en klassisk perle på Frederiksberg Allé  

thumb image

 

Jakob Blom og Kristian Willumsen har overtaget det historiske spisested på Frederiksberg Allé. Her vil de drive stedet med respekt for historien, som stedet gemmer på.

Den 22. marts slog det nye Promenaden 1932 dørene op for først gang. Promenaden er et historisk etablissement fra 1932, og den smukke, klassiske restaurant, der ligger midt på Frederiksberg Allé, er fyldt med historien om livet på Frederiksberg. Og det ønsker de nye folk på stedet at bevare.

”Vi har dykket ned i gemmerne og genopfundet essensen af den klassiskhed og det leben, som kendetegner Promenaden. Det har vi pakket ud som Promenaden 1932 med en kærlighed til Frederiksberg og en hyldest til livet på Frederiksberg Allé”, fortæller Jakob Blom som sammen med Kristian Willumsen står bag B&W Hospitality, som driver kantiner og restauranter. Sammen har de også Sans Souci Restaurant & Vinbar og Restaurant SULT.

Ligesom søsterrestauranten, Sans Souci på Madvigs Allé, er det smagen, de lokale råvarer, det gode håndværk og masser af atmosfære, som indrammer den oplevelse, de vil give deres gæster.

Klar til de morgenfriske

På Promenaden kan du både få en hurtig kop kaffe og morgenmad til dem, der har tid. På frokost- og aftenmenuen er der fyldt med klassiske retter, teatermenuen til teatergæsterne – og masser af gode vine i baren.

Promenaden åbner op for de morgenfriske fra kl. 8.30 i hverdagene og byder på et menukort med et varieret udvalg at danske og franske klassikere, dagens plat du jour og et snackbræt, som serveres helt til kl. 23.

Respekt for historien

Inden åbning, har Promenaden gennemgået en stor renovering. Men det er blevet gjort nænsomt og med respekt for historien, som stedet gemmer på.

Blandt andet har de indgået et samarbejde med kunstner og grafisk designer Troels Andersen, som også har sin daglige gang på Frederiksberg. Troels’ levende streg udtrykker en stemning og uhøjtidelighed, som passer godt ind i Promenadens univers, og hans illustrationer pryder både de smukke lokaler og den visuelle kommunikation, lyder det fra restauranten.

 

Hvor: Frederiksberg Allé 58, Frederiksberg.

Hvornår: 22. marts 2018


Book bord på Promenaden ➤

You may also like...