Anmelderrost restaurant åbner lillebror på Læsø

thumb image

Den 23. marts åbner Hummerens Hus by the Balcony på Læsø. Bag restauranten står medejere af anmelderrost odenseansk gourmet restaurant.

Læsø bliver nu en god madoplevelse rigere.

En lille hyggelig restaurant hvor nærvær, lokale råvarer og enkel mad er i højsædet. Sådan lyder beskrivelsen af sæsonrestauranten Hummerens Hus by the Balcony, som fredag d. 23. marts åbner på idylliske Læsø, der er den største ø i Kattegat placeret mellem danske Frederikshavn og svenske Göteborg.

Balconys nye ø-eventyr

Hvis du synes, at navnet lyder bekendt, så har du helt ret. Hummerens Hus by the Balcony er nemlig lillebror til den odenseanske Restaurant The Balcony, der har høstet stor hæder og ros for deres mad og service fra både anmeldere og gæster.

Det er kokkene og medejere af gourmetrestauranten Peter Steen Hansen og Anders Jensen, der sammen med køkkenchef Andreas Christian Rasmussen, slår dørene op til Hummerens Hus by the Balcony og er klar til at forkæle både øboere og turister med deres kulinariske talent.

Stikord på menukortet

Menuen på restauranten består, som navnet også antyder, af havets friske herligheder – jomfruhummer, ceviché og dagens friske fangst, men der er også rig mulighed for at få retter med kød.

Menukortet vil bestå af stikord, så kokkene har mulighed for at bruge deres fantasi til at skabe lækkert tilbehør til hver enkelt ret, lyder det fra restauranten, der glæder sig til at byde gæsterne velkommen.

Picnic på øen

Der er både mulighed for at spise morgenmad, frokost og aftenmad i restauranten, ligesom man også kan tage en picnickurv med derfra og nyde et sted på den fine ø.

Hvor: Vesterø Havnegade 5, 9940 Læsø.

Hvornår: 23. marts 2018.


Book bord på Hummerens Hus ➤

You may also like...