EWALDS inviterer på franske fristelser

thumb image

Den 23. marts åbner EWALDS. Og her får du mulighed for at sende smagsløgene til Frankrig lige midt på Frederiksberg.

Det nyåbnede EWALDS er et fransk brasserie placeret på Allégade i hjertet af Frederiksberg. Her er det hyggen og den gode mad, der sætter dagsordenen.

”EWALD er et afslappet sted, hvor man kan komme, som man er og med en stemning der gør, at både vi og vores gæster kan slappe af, så alle får en god aften, og har lyst til at besøge os igen, ” siger ejer og kok Søren Ewald Fossum.

Find Frankrig på Frederiksberg

Køkkenet på EWALDS har, ligesom Søren Ewald Fossum, fødderne solidt plantet i den franske brasserie-tradition. Aftenkortet byder på retter som rørt tatar, dampede blåmuslinger og en god steak eller hummer med sauce bearnaise.

Der har for kokken aldrig været tvivl om, at hans restaurant skulle inspireres af det franske.

”Det er det, jeg har arbejdet mest med altid. Det, jeg godt kan lide ved det, er, at der ikke er mange dikkedarer i det franske køkken. Det er simpelt og med gode råvarer, og så smager det fantastisk, ” siger han.

De franske klassikere suppleres af snack-retter som rillette, kroketter og vafler med serranoskinke, inspireret af Sørens tid som kok på Rasmus Oubæks Gorilla.

En drøm der går i opfyldelse

Søren Ewald Fossum er selv født og opvokset på Frederiksberg. Han startede sin karriere som slagterlærling og sidenhen slagter i familievirksomheden Slagter Lund, der er grundlagt af hans morfar.

Søren har haft sin læretid som kok på blandt andet MASH og Le Sommelier i Bredgade. Senest har han været køkkenchef på Bistro Central i indre by. Nu glæder han sig til at kunne invitere gæsterne ind på sin helt egen restaurant.

”Siden jeg var lille, har jeg drømt om at få min egen restaurant. Opstarten har været meget stressende, men det har samtidig været utrolig sjovt og lærerigt, ” siger Søren Ewald Fossum om sit nye projekt.

Hvor: Allégade 24A, 2000 Frederiksberg
Hvornår: 23. marts 2018


Book bord på EWALDS ➤

You may also like...