Restaurant arrangerer: Kom tæt på Thure Lindhardt

thumb image

Restaurant Piil & Co. inviterer til en aften i selskab med skuespiller Thure Lindhardt og forfatter Rune Skyum-Nielsen. Sammen har de skrevet bogen »Vi ved jo, hvordan det er at være menneske«, hvor man kommer helt tæt på skuespilleren og mennesket Thure Lindhardt. Foto: Robin Skjoldborg

Det er en bog om rollerne og livet indimellem. Om eksistentielle kampe og et krævende skuespillerfag. Om at tage sig selv op til revision, og det at kunne indleve sig.

En markant skuespiller i hovedrollen
Bogen »Vi ved jo, hvordan det er at være menneske« har en af Danmarks mest markante skuespillere i hovedrollen. Nemlig Thure Lindhardt.
Det er en biografi, som han har skrevet med forfatter og kulturjournalist Rune Skyum-Nielsen, og hvis dette navn lyder bekendt, så er det fordi, det er det. Rune Skyum-Nielsen har nemlig gjort sig bemærket som journalist for sine mange magasinportrætter og som forfatter til biografien »Jakob var her« om forfatteren Jakob Ejersbo.

Et arrangement med lidt til ørerne og godt til ganen
Den 19. februar har du mulighed for at høre de to fortælle om deres fælles bog »Vi ved jo, hvordan det er at være menneske« til en hyggelig og spændende aften arrangeret af Restaurant Piil & Co. Arrangementet afholdes i Skovsalonen, hvor der i løbet af aftenen vil blive serveret en varm vinterret med et glas vin, og senere lidt sødt til ganen i form af et stykke Oialla-chokolade og en kop kaffe.

Forfatter og kulturjournalist
Rune Skyum-Nielsen
Foto: Nikolaj Møller

Hvis du endnu ikke har anskaffet dig et eksemplar, vil der være mulighed for at købe bogen under arrangementet.

Pris for arrangement: 275 kr. pr. person (ex. billetgebyr).
Hvornår: Kl. 18.30 // 19. februar
Hvor: Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg


Køb billet her ➤

You may also like...