Restaurant-chef: Vi passer godt på vores gæster

thumb image

Trods coronavirus er det stadig muligt at spise ude. Flere restauranter holder nemlig stadig åbent. Se nogle af dem her.

MASH er en af de restauranter, der stadig holder åbent, så længe de må. Vi har taget de nødvendige forholdsregler, lyder det fra bøf-kæden på deres hjemmeside.

“Vi gør alt, hvad vi kan, for at komme bedst muligt i gennem det her, så vores restauranter kan forsætte driften fremover, og vores personale kan beholde deres arbejde. Vi passer selvfølgelig godt på vores gæster og personale, så de trygt kan komme på vores restauranter, siger Mikkel Glahn, Partner og CMO hos MASH.

Mere plads og sprit

Det betyder blandt andet, at de har reduceret antallet af gæster til maksimum 100 på hver restaurant, at der kommer mere plads mellem bordene, så gæster ikke sidder for tæt. Derudover gør de i denne tid en ekstra indsats for at afspritte håndtag og borde, ligesom de har opsat ekstra spritdispensere.

Derudover holder de sig løbende opdateret på anbefalinger og restriktioner, og så følger de myndighedernes anvisninger.

Hvor kan du spise?

Vi har samlet et udpluk af de restauranter, der holder åbent her. (Er ikke et samlet overblik) Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på restauranternes hjemmeside.

Artiklen opdateres løbende… Du kan også se, hvem der holder lukket her.

København

MASH holder åbent om aftenen på deres restauranter. (Gælder også restauranter på Fyn og i Jylland)

AOC, Trio og No.2 holder åbent. No.2 kører lige nu et tilbud, hvor du kan spare 20% på maden.

Nærvær holder åbent og kører lige nu med et særligt marts-tilbud med tre retter med vin for 495,-. – derudover kører de også mad ud af huset i weekenden.

Aristo tilbyder 25% rabat til frokost og aften. Det er også muligt at bestille burger ud af huset med kylling- eller okse til 75,-

Louises Fiskebar

Ristorante Da Claudio

Fyn

The Balcony – de leverer også mad ud af huset.
Bacchus

Jylland

Syv Ni 13, Aarhus
Restaurant ET, Aarhus
Früd, Aarhus
Unico, Aarhus
Malt, Aarhus – leverer også takeaway.
Hærværk, Aarhus

You may also like...