Ny restaurant i Nyhavn vil gøre hummeren til afslappet allemandsspise

thumb image

Fra d. 11. april er hummerdrengene klar til at lange hummere over grillen og skænke kolde bobler til folket. Visionen er at forene den fine spise med københavnernes laid-back attitude på kajen. 

Er du hummer-entusiastisk københavner, går du en en ret fantastisk sommer i møde. Fra den 11. april vil en ny hummer-biks nemlig være at finde i Nyhavn.

HUMMER er det meget sigende navn på restauranten, og den åbner i en fredet bygning på Nyhavns solside, hvor der ikke før har været restaurant. Holdet bag er tre arbejdskammerater, som går under navnet “hummerdrengene”.

LÆS OGSÅ: Gæsternes favoritrestauranter lige nu

“Københavnernes forhold til Nyhavn er typisk kolde øl og god stemning på kajen. På HUMMER ønsker vi at fortsætte gadefesten og vise vores gæster, at man ikke behøver sit stiveste nytårspuds for at spise en hummer” – siger Michael Rønnebæk-Rørth, som er ejer af HUMMER og en del af hummertrioen.

Hummer vil præsentere Københavnerne for nye måder at spise de delikate skaldyr på. Menukortet byder på opfindsomme fingersnacks samt mere sofistikerede hummerretter.

Studier i hummer

Hummerdrengene kender oprindeligt hinanden fra den Bornholmske gourmetrestaurant Koefoed i København. Sidste sommer overtog de Hummerhytten i Listed på Bornholm, som Michael Rønnebæk-Rørth refererer til som én lang havefest og en kæmpe succes. Siden har hummerdrengene været på uddannelsestur i USA og Canada, hvor de har studeret hummerens gastronomi og tradition samt fundet inspiration til menuen til både deres nye restaurant HUMMER og Hummerhytten på Bornholm.

LÆS OGSÅ: Christianshavn får nyt fransk spisested

“Vi ved alt om hummere nu. I Maine, besøgte vi en hummerrestaurant, hvor vi helt seriøst lærte, at man kan få en hummer til at falde i søvn, hvis man stiller den på hovedet og nusser den på ryggen på en særlig måde” – fortæller Michael Rønnebæk-Rørth.

Adresse: Nyhavn 63A


Book bord på Restaurant Hummer ➤

You may also like...