Restaurant-mekka åbner i Postgaarden i Lyngby

thumb image

Cock’s & Cows, Pizzeria Luca og Chicks by Chicks rykker ind i den ikoniske bygning på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Gammel Jernbanevej.

Snart dufter der af grillede bøffer, et strejf af Italien og sprødstegt kylling på Postgaarden i Lyngby. Cock’s & Cows har allerede slået dørene op, og snart følger Pizzeria Luca og Chicks by Chicks trop i den ikoniske bygning, der i mange år lagde hus til restauranten Post Pub.

En Onion Johnny, tak

Siden d. 16. maj har man kunne nyde burger, fritter og cocktails i massevis på den populære burgerbar Cock’s & Cows, hvis klassikere som Cheese’n’smoke, Onion Johnny og Crispy Gustavo indtil for nyligt kun har kunnet nydes i hovedstadsområdet.

I februar indtog Cock’s & Cows for første gang jylland med deres restaurant i Aarhus. Og nu er turen altså også kommet til gæster i Lyngby, der nu kan glædes med en saftig og snasket burger med twister fries og dip.

Udover at få stillet sulten kan du også mæske dig i delikate og farvestrålende cocktails som Pink Panther, Jon Snow og Rasberry Gem.

Ægte Italienske dyder

Banker dit madhjerte mere for de italienske køkkendyder, så falder Pizzeria Luca måske mere i din smag. Her kan du fra d. 7. juni sætte tænderne i ærke-italienske og autentiske pastaretter og sprøde stenovnbagte pizzaer.

Ifølge dem, kræver den perfekte pizzadej 72 timers kærlighed. Så det er præcis det, den får hos Luca. Så det er mad lavet med masser af kærlighed og ikke mindst en eksplosion af smagsindtryk, der for en stund sender tankerne et smut til støvlelandet.

Pizzeria Luca åbnede deres første restaurant på Gammel Strand i marts. Trods den korte levetid har pizzajointen på Gammel Strand allerede gjort sig positivt bemærket. Den er nemlig kommet ind på 5. pladsen på den fornemme liste ’50 top pizza”.

Og nu er den nye pizzadarling klar til at servere de klassiske, italienske maddyder i Lyngby.

Ud over Cock’s & Cows og Luca har du også mulighed for at sætte tænderne i en økologisk grillstegt rotisserie kylling med tilbehør fra Chicks by Chicks.

Hvor: Lyngby Hovedegade 78, 2800 Kongens Lyngby 
Hvornår: d. 16. maj og 7. juni 2019


Book bord på Cock's & Cows ➤


Book bord på Pizzeria Luca ➤

You may also like...