Restaurant-mekka åbner i Postgaarden Lyngby - DinnerBooking Blog
thumb image

Restaurant-mekka åbner i Postgaarden Lyngby

Cock’s & Cows, Pizzeria Luca og Chicks by Chicks rykker ind i den ikoniske bygning på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Gammel Jernbanevej.

Snart dufter der af grillede bøffer, et strejf af Italien og sprødstegt kylling på Postgaarden i Lyngby, når Cock’s & Cows, Pizzeria Luca og Chicks by Chicks slår dørerne op i den ikoniske bygning, der i mange år lagde hus til restauranten Post Pub.

En Onion Johnny, tak

Fra d. 27. april kan der nydes burger, fritter og cocktails i massevis på den populære burgerbar Cock’s & Cows. Deres klassikere som Cheese’n’smoke, Onion Johnny og Crispy Gustavo har indtil for nyligt kun kunne nydes i hovedstadsområdet.

I februar indtog Cock’s & Cows for første gang jylland med deres restaurant i Aarhus. Og nu er turen altså også kommet til gæster i Lyngby, der nu kan glædes med en saftig og snasket burger med twister fries og dip, uden at skulle ind til hovedstaden.

Udover at få stillet sulten kan du også mæske dig i delikate og farvestrålende cocktails som Pink Panther, Jon Snow og Rasberry Gem.

Ægte Italienske dyder

Banker dit madhjerte mere for de italienske køkkendyder, så falder Pizzeria Luca måske mere i din smag. Her kan du sætte tænderne i ærke-italienske og autentiske pastaretter og sprøde stenovnbagte pizzaer.

Ifølge dem, kræver den perfekte pizzadej 72 timers kærlighed. Så det er præcis det, den får hos Luca. Så det er mad lavet med masser af kærlighed og ikke mindst en eksplosion af smagsindtryk, der for en stund sender tankerne et smut til støvlelandet.

Pizzeria Luca åbnede på Gammel Strand i marts, og er nu allerede klar til at servere de klassiske italienske maddyder i Lyngby.

Ud over Cock’s & Cows og Luca har du også mulighed for at sætte tænderne i en økologisk grillstegt rotisserie kylling med tilbehør fra Chicks by Chicks.

Hvor: Lyngby Hovedegade 78, 2800 Kongens Lyngby 
Hvornår: 27. april 2019


Book bord på Cock's & Cows ➤


Book bord på Pizzeria Luca ➤

Flere restaurant nyheder...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *