Restaurantåbning: Vesterbro får Boston-vibes

thumb image

I denne måned åbnede den nye Boston Grill på Vesterbro, og både stemning og mad emmer af Boston. 

Tidligere på måneden åbnede Boston Grill sin første restaurant i Danmark og udvidede dermed det gastronomiske udbud i København med det bedste fra den amerikanske østkyst:

– Som restaurantkoncept henter Boston Grill direkte inspiration fra vores hjemby, Boston, og stedet åbner op med en åben og generøs kultur for gæster, der gerne vil nyde god mad i en dejlig atmosfære, fortæller Christian Bellander, VD, O’ Learys Trademark, franchiseorganisation for Boston Grill.

First Hotel har ansvaret for driften af restauranten, der åbnede den 2. maj. Med den strategiske placering nær hovedbanegården og med Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen i gåafstand skal Boston Grill være et mødested for både rejsende og for dem, der er på udkig efter en afslappet madoplevelse.

Casual fine

På Boston Grill tilbydes gæsterne ”casual fine”, og ambitionen er at forene det bedste fra to verdener: miljø og oplevelser fra “fine dining” og den varme og personlige stemning fra “casual dining.”

– Vi ønsker, at maden og drikkevarerne på Boston Grill altid giver gæsterne en oplevelse i topkvalitet, siger Torben Lund Jensen General Manager for Boston Grill, First Hotel Mayfair.

Som restaurant henvender Boston Grill sig til mange typer gæster: Til familier, der vil fejre en fødselsdag, til kollegerne der vil mødes til lidt after work, til turisterne i København og endelig til dem, der ønsker en fin forretningsmiddag.

Boston Grill2

Boston-retter på menukortet

Menukortet byder på en række velkomponerede retter med tydelig indflydelse fra Boston som fx Clam Chowder, Cote de Boeuf og blommekompot med hjemmelavet vaniljeis. Kødet er velhængt, og der bruges så vidt muligt økologiske grøntsager. Selvfølgelig er der også en juniormenu til de yngste.

Også gæster med særlig interesse i drikkevarer vil føle sig godt tilpas på Boston Grill: Udbuddet af drikkevarer omfatter et bredt sortiment af øl med økologiske alternativer, en velvoksen vinliste og et udvalg af drinks, der hver især blandes med stor omhyggelighed.


Book bord på Boston Grill ➤

You may also like...