København: 5 gode bøffer til kødelskeren

thumb image

Fars Dag venter lige rundt om hjørnet – her er 5 gode bøfsteder, som kan glæde ham. 

På søndag den 5. juni er det traditionen tro Fars Dag, og hvert år står mange af os måske i det klassiske dilemma: Hvad skal man give en far, som aldrig ønsker sig noget?

Så hvorfor ikke sige det med bøffer i år? Giv ham en dejlig spiseoplevelse og lad ham se frem til at sætte tænderne i en mør og saftig bøf.

1. Köd Vesterbro

På KöD København er konceptet klart: bøffer af de bedste udskæringer fra Danmark, USA og Uruguay kombineret med det lækre udvalg af side orders og saucer. Köd Vesterbro er det tredje og nyeste skud på stammen af Köd-restauranter, der blandt andet også er at finde på Admiralgade i centrum.

Adresse: Vesterbrogade 33, 1620 København V


Book bord på Köd Vesterbro ➤

2. Mash Bredgade

MASH står for Modern American Steakhouse, og her finder du det bedste fra den amerikanske steak-tradition, nemlig store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden. Dertil er tilsat et veludrustet vinkort, indbydende forretter, cocktails med sjæl og desserter, der får munden til at løbe i vand.

Adresse: Bredgade 20, 1260 København K


Bookk bord på MASH Bredgade ➤

3. Fuego

Hos Fuego serveres argentinske retter med inspiration fra Middelhavet – og du finder naturligvis de gode argentinske bøffer på menukortet. Hertil kan du give dig i kast med særligt udvalgte vine fra argentinske vingårde, der passer perfekt til de argentinske bøffer.

Adresse: Holbergsgade 14, 1057 København K


Book bord på Fuego ➤

4. Asador

På Restaurant Asador kan du se frem til en traditionel argentinsk spiseoplevelse. Her serveres argentinske bøffer, som steges på grillen, og som serveres med forskellige tilbehør, som I kan dele mellem jer. Vinen er hentet fra anerkendte vingårde i Argentina, hvor de klimatiske forhold sikrer den bedste kvalitetsvin.

Adresse: Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København K


Book bord på Asador ➤

5. Reef N’Beef

Reef N’ Beef er den første restaurant i Europa, som er dedikeret til det australske køkken, og i mere end 20 år har de introduceret “Australian Fine Dining” konceptet til københavnske gæster. Hos Reef N’Beef finder du et stort udvalg af lækre steaks, lige fra Angus Ribeye Steak til en certificeret Wagyu ”Kobe” bøf.

Adresse: Jernbanegade 4, 1608 København V


Book bord på Reef N'Beef ➤

You may also like...